Poštovani članovi,
Došlo je do problema sa fekalnim hakerom koji je poremetio sistem, iz tog razloga su svima šife zastarile (nevažeće) i treba da je obnovite preko linka koji će Vam se pojaviti u toj poruci kad pokušate da se logujete. Ukoliko imate problema sa lošim ili promenjenim mejl nalogom, imate kontak u meniju i opišite problem, stari mail koji je bio i sl..
Bila mi zanimljiva ideja oduvek da napravim neki camac ili gliser na Yugov motor Nazalost ideja nije prioritet jer pored zavrsavanja ova 2 Yuga, imam i drugih ideja kao sto su najekonomicniji Yugo, Yugo hibrid, trkacki Yugo, Yugov motor u sasiji kao Airel Atom, neka Z101 na fazon zelenog Yuga itd
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Bila mi zanimljiva ideja oduvek da napravim neki camac ili gliser na Yugov motor Nazalost ideja nije prioritet jer pored zavrsavanja ova 2 Yuga, imam i drugih ideja kao sto su najekonomicniji Yugo, Yugo hibrid, trkacki Yugo, Yugov motor u sasiji kao Airel Atom, neka Z101 na fazon zelenog Yuga itd
Ne preporucujem.
Nekad davno smo legendarni motor golfa 2 D prepravljali za camac.
Relativno dobar motor se samounistio poslije nepunih mjesec dana, jer motori u camcu-brodicu, rade non stop pod teretom, kao traktorski/agregatski motori.
Vazda uzbrdo sa prikolicom nikad se ne odmori.
Jedino neki gliser dolazi u obzir.
Dok ne ispliva treba znatna snaga, kad ispliva onda je potrebna znatno manja snaga da odrzava brzinu.
Dobro ja sam mislio neki mini gliser ili ko na Tajlandu sto prave camce sto su ko surf daska sa motorom pozadi, bukvalno za 1 ili eventualno 2 osobe, nesto najminimalnijih dimenzija, samo da moze da pluta pre davanja gasa Svakako nisam mislio da ga aktivno vozam, zato i nije prioritet jer je skupa igracka. To je sad samo mastarija. Pogotovo jer sam ja hteo to da vozam na jednom lokalnom jezeru poznatom samo lokalcima ali su ga presusili. Ove javnije vode su vec dodatne komplikacije
Comment