RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke
Collapse
X
-
Odg: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke
vlaves2000,
ja sam pre neki dan odneo rucicu menjaca kod obucara, sve je lepo zavrsio i uzeo 200 din. Rucica menjaca je od mog brata i on je odusevljen kako je uradjeno. Potrebno je da koza bude tanka i mekana da ne bi pukla (inace obucar je imao parce koze). I mi smo odradili sve po uputsvu sa youtube. Ako nekom ostavis da radi nemoj da brines moci ces da vozis i ubacujes u rikverc bez problema samo sa sipkom menjaca, probaj videces.
pozdravComment
-
Odg: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke
moracu da odem da vidim kod ovih obucara bitno je da ima boju koze koja odgovara mom enterijeru inace sivaComment
-
Opet problemcic kod mene
Danas mi se u dva navrata u toku voznje upalila lampica ABS i uz nju upozorenje E.S.P. FAULT sta li bi moglo da bude oba puta posle gasenja i ponovnog startovanja nije bilo greske. U trenutku kad gori ABS on mi ne radi, a ESP ne mogu da ukljucim ili iskljucim uvek prijavljuje istu gresku.
Evo i slicice : http://img.photobucket.com/albums/v4...1082012952.jpgLast edited by saxphotos; 21.08.2012, 22:47.Comment
-
Isto mi se desilo na meganu pre dva meseca, prilikom oštrog manevra preticanja. Prvo mi se ESP javljala povremeno, a posle nisam mogao da ugasim. Radio sam u servisu zamenu pločica, pa sam prijavio taj problem. Otklonili su ga, a poslovođa mi je rekao, da se radilo o nekom slabom kontaktu, ili prekinutom vodu. Više mi se ne javlja, kao ni greška sa gasom (pedala), koja se istovremeno javljala.Comment
-
Pozdrav svima,imam problem sa lagunom II 1,9 2001,pali mi se na displeju akumulator i stop a altenator puni i auto pali skoro 2 godine. Kod mene u Pozegi majstori ne znaju u cemu je kvar!
PS. Ima li ova laguna dodatni mali akumulator?Comment
Comment