Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
I dalje najskuplji Zrenjaninski put, potez Borča - Pančevački most, na svim pumpama auto gas 89,90. -
LukOil, Bulevar oslobodjenja BG, 90.4 i dalje. Ebo ih u usta alava...Leave a comment:
-
Iskreno, nisam primetio nikakvu razliku a sipao sam svuda po gradu, jedino od toga je odstupao LukOil, malo sam trošio više kada sam tu sipao ali inače sve ostalo je vrlo slično...
Ako je na Europetrolu gužva, a zna da bude, pogotovo oko 15h kada se krene sa posla, produžim napred prema Rodiću, ima ona mala točionica LPG-a (ranije ENS, sada je neki valjda A Gas i tako nešto) odmah posle LukOil-a. Tu drže cenu kao i Europetrol a nisam primetio nikakvu razliku...
Sa cenom zna da bude dobra i Avia kod Najlona, sve su one u blizini Europetrola i jednstavno im se ne isplati na imaju neku drastično višu cenu jer niko neće ni sipati tu.
Logika kaže, ako je kvalitet tu negde, sipam gde je najjeftinje pa nek se ostale pumpe zapitaju zašto im je promet manji, možda se dosete istog rešenje
.
Leave a comment:
-
kako si zadovoljan kvalitetom njihovog plina? meni se OMW pokazao bolji...Leave a comment:
-
Europetrol u NS, redovna cena im nije išla preko 83.90, ako imaš njihovu karticu mislim da je 81.90 (sada nisam siguran baš u paru ali je tu negde).Leave a comment:
-
NIS Železnik još pola dinara dole, sada je 89.4
Pre pet dana, NIS Sopot 90.9 a istog dana NIS Mladenovac 87.9, dok je na malim pumpama na prilazu Topoli bilo i 85.9Leave a comment:
-
Stiglo prolece?
DI Petrol Zabalj 86,9
Calypso Oil Becej 84,5 (!)
Velpetrol Becej 85,0
Naravno Gordostank i Fenex u Adi i dalje 90,9Leave a comment:
-
Doduse,
i benzin je kod nas nesto jeftiniji.
Ide od 2.34 BAM-a ( koliko mi je vjerovati jer vozim na gas).Leave a comment:
Leave a comment: