Blagoš tebi.
Nisam ljubomoran (zavidan, dobro malko), bar neka neko uživa u koliko-toliko podnošljivoj ceni TNG-a.
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kod mene u blizini na NIS pumpi i dalje 76.90, na susednoj Avia takođe, a malo dalje Vuković - 76 din.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Juce, Petrol Banovo Brdo - 80.40. Knez Petrol Rusanj....78.40, mislim da je bilo toliko, proleteh pored pa koliko me pamcenje sluzi.
Leave a comment:
-
Ma transparentno, k'o boza ... neproceđena!
(ili kome se može taj i j...)
Uh, a tek 9,2 evrocenta iz vetrenjača, ma idi!
Nego ima tu i šaljivih "nota":
BMB 98
(po selu se priča ali nije naučno dokazano, videli tamo po Rtnju, one vanzemljake!)
Ako i ima (recimo Gazprom pumpe) onda je razlika rekordnih 30 i kusur dinara, oj-ha!
("polako momci ja nemam vrat od mesinga")Leave a comment:
-
NIS- ova veleprodajna cena autogasa je 75 dinara po litru.
Kada se na to dodaju transportni troškovi, autogas na benzinsku stanicu stiže sa cenom od 77+ dinara za litar.
Što se tiče benzina i dizel goriva, razlika između veleprodajne i maloprodajne cene je rekordna,
oko 15 dinara po litru, tako da je verovatno u pitanju damping.
Leave a comment:
-
Sipao sinoć na Lukoil Inđija 75,90, jutros Beograd Lukoil 78,90! Ne kontam ovo sa cenama kod istog distributera osim konkurencije, mada i to je više stvar dogovora između igrača...Leave a comment:
-
Večeras, IN 75,40 i 75,60, ST na dve pumpe 81,50, BT 75,90, Zemun, autoput NS i Ugrinovačka, pumpa MBG 80,90!Leave a comment:
-
Već je bilo u drugoj temi pa samo kratko:
- Sipao sam i po 31 litar u bocu od 30 (prijavio pa "vuk pojeo magarca"). Nisam ništa dirao na sistemu sada max. 26 (promenili oni uređaj za sipanje, NIS).Leave a comment:
-
MBG Zrenjaninski put 80,90 din (ne znam ima li kakve veze sa skorašnjim hapšenjem njihovog gazda Mileta?).
Knez Zrenjaninac 77,9 dinara, ali je rekordno sipano 26 litara za 30-to litarsku bocu, iako se plovak nije čuo već sam ga ručno pre isključio na 2000 din. Imam osećaj da bi brojač išao i prko 30 litara
.
Što ne uzmu na ceni, nadoknade na količini
Leave a comment:
Leave a comment: