Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sta je bre ovo, ljudi - od jutros po Kg-u, gde pogledam 74.40, 74.90...zasto sada, koji je razlog? Gazda MaxPetrola mi kaze, da do Nove godine ide na 90, a mozda i celih 100. Profesoreee!?!?!? -
Knez Rusanj - 69.90 ; EKO Skojevsko - 71.40
Poskupelo za dinar...Leave a comment:
-
U Beogradu se EKO igra sa cenama u proteklih....da kazem 10ak dana. :-) Bilo je rekordnih 69.9, pa su setali cenu na 70.4, 70.90, 70.5...juce mislim da je ponovo bilo 70.4. :-) Najjeftinije u okolini BG-a je bio Knez u Rusnju sa 68.90, cena se drzi vec mesec dana, a sutra cu proveriti da li je bilo promena.
Najjeftinije sto videh kod Kneza u Pozarevcu, 66.90, poskupelo na 67.90. Dakle bas me je smorilo sto prvi put ove godine videh da cena zna da ide i na gore.
A bas sam navikao da moze da ide samo na dole. 
Tako da cenim da je ovo neki plafon. BG nece videti gas ispod 70 dinara, osim po krajnjim rubovima. U Srbiji 66-67 dinara je bio godisnji minimum...pa koliko bude do zime.
Leave a comment:
-
Nema novog rekorda na dole, već blaga korekcija Lukoil-a.
Sada je:
NIS - 67,4
Knez - 67.9
Lukoil - 69,5 (a baš sam se navadio i sipao celih dva puta po 67,9
)
Ovo mu dođe 0,59€ (za NIS). Toliko je negde i istočnije (Bugarska), prošle nedelje: 0,595€ (1,16lev).Leave a comment:
-
Ibarska je poznata po tome.
Evo, novog rekorda. Voleo bi da se licitacija (naniže) nastavi ... ali ... videćemo.Leave a comment:
-
Na Europetrolu u NS cena jeste 67.90 ali ako imate njihovu karticu (koju svako moze dobiti, samo zatrazite formular na pumpi, izrada je 100din i vazi 2 godine) onda je za kes 65.90.Leave a comment:
-
66,90 - zaista rekord (koliko ja znam).
Ovde kod mene (Bor) Knez je bio na 67,4 pa su sad na 67,9 (pošto je NIS skočio na 68,4 pa pao na 67,4 ali Knez je držao 67,4 pa su sad napravili dobru taktiku za NIS-ovu klackalicu, stavili između pa za te varijacije dinar dole-gore neće menjati cenu).
Trenutno (ako danas nije nešto promenjeno):
NIS - 67,4
Knez - 67,9
Lukoil - 67,9
Lukoil je konačno spustio cene (a i morao je, ipak je 4,5 dinara bilo previše za mali grad). Eto konkurencija je urodila plodom.
Doduše na kraju će svi da "voze" na 67,9 (dok je cena sirovine ista) pa dolazi do izražaja i druga strana medalje ... ograničena konkurencija se vremenom dogovori (makar i posredno) o nivou cena u svoju korist. Ovde je slučaj ublažen i skoro (pa) u korist potrošača (osim ako je moguće još sniziti cene, za sada izgleda da ne, jer je transport veći bar 1-2din. u odnosu na najnižu cenu do sada, u ovoj godini).Leave a comment:
-
Knez Petrol kod Pozarevca pre par dana - 66.90, ovogodisnji rekord.
Knez Petrol Rusanj - 68.90, EKO Skojevsko - 70.50 din.Leave a comment:
-
Europetrol, Novi Sad, Temerinski put: 67,9
Rimski Oil, put izmedu Temerina i Novog Sada: 67,5Leave a comment:
-
NIS (još od četvrtka-petka) 67,4 (benzin i dizel 148,9).
Isti dan (u toku popodneva) i Knez sa 68,4 na 67,4. Lukoil i dalje "gospodskih" 71,9.
Bor.Leave a comment:
-
Ja mislim, da mora da bude na vise mesta. Na prethodnom linku, koju sam stavio, ako pogledas strane 12, 13 i 25, pise, da ima i na M0 kod Zsambeka, na M5 kod Szatymaza, i na M1 kod Mosonmagyarovara.
Cene su druga stvar, verovatno vredi voziti nekih 20-30km van autoputa (naravno ne u nekom bezobraznom smeru) da bi sipao jeftiniji LPG. Npr. kod Level-a pred granice: http://holtankoljak.hu/?option=com_h...=0&backuri=%3FLeave a comment:
-
Naprotiv, disciplinovanom voznjom i uglavnom na otvorenom sam prosecnu potrosnju smanjio na 7,2 l na 100 km.Leave a comment:
Leave a comment: