Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Vreme
  • Show
Clear All
new posts

• Flavio
    replied
    I mi smo sa vama

Leave a comment:

• expendable
    replied
    "Kukovo leto" je negde već odavno stiglo (NS) a raduje me da je još u mnogo mesta tako ... ostajemo mi "metalurzi" (Bor, Smederevo ...) da ga čekamo (da ne bude samo kao Godoa da čekamo).

Leave a comment:

• b_samardzic
    replied
    U Smederevu sad videh na NIS kod stare zelezare 86.9din

Leave a comment:

• vulkan
    replied
    U šapcu je već više dana 79,9 na Nis i Omv a i ostali su isto ili dinar skuplji.

Leave a comment:

• stevak
    replied
    MBG Zemun, juče 79,9. Inače, MBG pumpe su na 6 meseci iznajmljene Knez petrolu.

Leave a comment:

• zoranc
    replied
    Vidikovac Eko 82.90 i Daki Petrol kod Sava Centra 79.90 jutros.

Leave a comment:

• expendable
    replied
    NIS: 83,90 (Bor) ... pola dinara manje ... da je bar dinar po dinar pa bi stigli na (željenih i očekivanih) 79,90 do (kalendarskog) leta ... ovako mi se čini da ćemo stići kukovog leta.

Leave a comment:

• ndjukic
    replied
    NIS Kragujevac, juče je bio 87.90 danas je 81.90

Leave a comment:

• voojo 84
    replied
    Ne znam koliko ce se ova informacija odraziti na nas potrosace ali sam nacuo da gas treba da poskupi, poznanica iz Zeleznice tvrdi da su se ovi iz LION Group-e (Euro petrol, inace veliki uvoznik gasa) opasno uzvrteli jer im kasne neki vozovi na tankovanje a gas treba da poskupi, imace stetu od n hiljada eura. Ako sam dobro razumeo oni iz Belorusije (ili neke druge Balticke zemlje) vuku gas.
    Oni su veliki uvoznik gasa i kazu da je njihov gas najbolji (vidim da i taksisti tamo toce a i medju najjeftinijima je) pa sam se tamo preorjentisao (ja za sada neku veliku razliku nisam primetio, mozda manja potrosnja ali nisam siguran)

Leave a comment:

• fazza
    replied
    Knez petrol na Zrenjaninskom putu očigledno ima vikend akciju, jer radnim danima podižu cenu gasa za 4-5 dinara. Vikendom je 80,90 din/l, a radnim danima 85.90 din/l. MBG na Zrenjanincu je isto imao akciju radnim danima od 19-7h ujutru i vikendom ceo dan, ali više nemaju tu akciju, tako da je vikendom najpovoljniji Knez petrol.

Leave a comment:

• vojislavbb
    replied
    malo dalje kod vukovica je jos uvek 73.00....

Leave a comment:

• Saša
    replied
    Danas sipao gas na NIS-u kod GRAS-a u Novom Sadu (Futoški put) po 74.40 din, pošto NIS do 15. juna daje popust od 2.5 din/l za korisnike njihovih korporativnih kartica (2 din za euro dizel, 2.5 din za TNG i sve vrste benzina).

Leave a comment:

• TheWickerMan
    replied
    U Kraljevu još uvek 85.9 ...

Leave a comment:

• milosnis1984
    replied
    Mozda ne verujiu svojim ocima

Leave a comment:

• potyo
    replied
    Od danas i NIS u Senti 79,9

Al ja stvarno ne razumem ljude. Juce Europetrol vec 79,9, preko puta NIS jos uvek 85,9, a ljudi sipaju na NIS pumpi...

Leave a comment:

Working...