Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Vreme
  • Show
Clear All
new posts

• PPZ
    replied
    Pa do kraja...

Leave a comment:

• ekonomik
    replied
    Još pola dinara gore...
    NIS Železnik 89.4
    Pa dokle bre više...?

Leave a comment:

• fazza
    replied
    Zrenjaninski put, pumpe Sponit, Knez Petrol i MBG, na potezu od Borče do Krnjače, svuda ista cena: 86,90. Svaki drugi dan poskupi za po dinar, i evo, konačno možemo da očekujemo da će ove zime TNG biti preko 100 dinara.

Leave a comment:

• speedplus
    replied
    Ja mislim da to može skuplje,bar duplo više od benzina

Leave a comment:

• Flavio
    replied
    Originalno postavljeno od Keketarac
    Rimski oil podigao cene, sad je 76,00
    Podigao cenu
    Od jutros, NIS 86.40
    To je cena brale

OK, Železnik 88.9 al ovde gotovo i nema jeftinije (radnim danom)

Uzgred, jutros oko 8 sati, EKO Vrčin 91.90

Leave a comment:

• ekonomik
    replied
    Idemo dalje... NIS Železnik 88.9

Leave a comment:

• Keketarac
    replied
    Rimski oil podigao cene, sad je 76,00

Leave a comment:

• zoranbg
    replied
    ja na Pevcu benzin po 146/lit , e to je vikend popust. mag petrol.

Leave a comment:

• Flavio
    replied
    Na OMV, uz vikend popust, 82.40 !

A meni u krofni mesta za svega 4-5 Lit [emoji35] te sam dosuo samo koji lit Cecinog derivata [emoji1] po 155/lit.

Leave a comment:

• Flavio
    replied
    I mi smo u trendu [emoji35]

NIS, 16.7. 83.9 , 17.7. 84.5 , 18.7. 85.9 !!

Lokalni entuzijasta "Pura Petrol" 89.9 ! [emoji35]

Leave a comment:

• rajmax63
    replied
    Pa recimo idem poslom za Srem ili Bg . Odem sipam i nastavljam dalje na put . Ako sam došao do Kuzmina ,a stalno tuda prolazim imam do prve plinske pumpe u Bosni oko 20-25km

Leave a comment:

• PPZ
    replied
    Znaci tamo i nazad 100km, ili ti oko 10l plina.
    Da li si potrosen plin uracunao kad si racunao razliku u ceni?

Leave a comment:

• rajmax63
    replied
    U Bosni je pojeftinio plin .Jeftinije je nego kod nas bar za 30-35 din po litri. Meni nije daleko tj samo do Dvorova nekih 50-55km. Imam rezervoar od 60l. Odem napunim ,a i benzin je mnogo jeftiniji

Leave a comment:

• sone2sone
    replied
    Gledajuci cene na ovom linku - LPG prices across Europe - myLPG.eu , mislim da u EU nema pravila u odnosu cene benzina i gasa. Sve zavisi od slucaja do slucaja, od drzave do drzave. :-)

Ali da se vratim na ove nase muke...da, mislim i ja da ce od 2015. biti jos gore. Kako su krenuli, ne bi bilo cudo da po prvi put probiju psiholosku granicu od 100 dinara. I sta reci? Meni se opet "isplati" obzirom da sam svojevremeno za male pare ugradio gas u svoju krsinu od Juga. Ugradnju i atest sam davno isplatio i koliko god da je gas jeftiniji od benzina, meni kao dobro. Ali kada Jugic ispusti dusu, vise mi na pamet nece pasti da razmisljam o TNG-u. Da ugradjujem gas recimo u nekog polovnog Punta, da atestiram, gubim gepek, jednu brzinu, da paralelno sipam benzin zbog paljenja...ma idi begaj, ne bih ga kupio sve i da vec ima ugradjen plin. Nego lepo dizelas i cao. :-)

Leave a comment:

• expendable
    replied
    Originalno postavljeno od potyo
    Tako je, Europetrol 83,9, al NIS podigao na 84,9.
    U Boru, NIS takođe podigao cene (svih goriva), tako da je TNG 84,90 (nedelju dana ranije Knez Petrol podigao na toliko).
    Lukoil je bio na 83,90 al' se mogu kladiti da idu na istih 84,90 (ako već nisu, onda za vikend).
    55% cene benzina u sred leta ... baš loše (i previše za samo povećanje akciza).
    A od nove 2015. biće još gore ... usklađivanje sa EU gde cena ne prelazi 60% od benzina (kod nas već pre nove godine, verovatno na toliko a posle na 5/8, tj. 62,5% sa povećanom potrošnjom 75% ... i dalje se isplati ali ne i onima koji malo voze ... pogotovu zbog dodatnog harača u vidu "reatesta" na 5 god.).
    I posle ništa nije urađeno po pitanju ekologije ... pa i nije.

Leave a comment:

Working...