Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kragujevac, kod druge gimnazije, ne znam naziv pumpe - 77.4, auto dobro vuce i trosi normalno. Danas bilo malo guzve, jer izgleda da se proculo, ali vreme cekanja je ne duze od 10 -15 minuta. -
-
Koga interesuje, u Grckoj, Volos, na izlazu iz grada prema Larisi (prema autoputu) benzinska pumpa AEGEAN, LPG 0.788 eura, 100m iza nje benzinska pumpa EKO, LPG 0.778.
To je ujedno i najjeftinije sto sam pronasao u Grckoj.
Na Halkidikiju, kod Ierissosa, benzinska pumpa EKO, onako mala i neugledna, LPG 0.904.
I to je izgleda prilicno jeftino za taj deo Grcke.Leave a comment:
-
Isto se desilo i u Senti. Pre desetak dana je bio 79,9 kod svih, pa od 4.7. Europetrol podigao na 81,9, i naravno i NIS i Knez su podigli cenu dan-dve kasnije. Pa je Europetrol podigao na 82,9, naravno i ostali su pratili. Danas vidim, NIS 83,9, Europetrol jos uvek pise 82,9, al mislim da ce od sutra i kod njih biti 83,9.
Ja uopste ne razumem, sta se desava ove godine. Prosle godine u julu sam sipao po ceni od 69,4 dinara, a benzin je kostao u istom trenutku 148 din na istoj pumpi. A sad 83,9/151. U subotu sam sipao na Rimski oil za 74din, to mi deluje nekako normalno s obzirom na povecane akcize i u poredenju sa cenom benzina.Leave a comment:
-
Danas video cenu od 83.9din/l na Europetrolu, V.Vode, cena je ladno otisla 4din gore za sedam dana...Leave a comment:
-
U nedelju sipao na OMV Inđija, cena 76.40 din/l u okviru vikend akcije inače 78,40 din/lLeave a comment:
-
Lako moguće da su ti usuli malo više gasa. Po meni je merodavno samo punjenje na istoj pumpi i istom pištolju, i to od praznog do punog rezervoara. Čak i kada sam dosipao na istoj pumpi uvek bi pokazao malo manju potrošnju što ipak nije realno, odnosno sipano je verovatno malo više gasa nego od praznog do punog.Leave a comment:
-
Eko i dalje 83.9 a NIS 0.50 gore, na 83,40 .
Uzgred, 10.7. sam čepirao na NISu, 11.7. čepirao na Eko (dosuo pola krofne) i danas opet do čepa, na Eko.
U prilično sličnim uslovima sam dobio možda i litar manju potrošnju sa mixom pola NIS pola Eko u odosu na čist NIS sipan 10.7..
Nije baš merodavno obzirom na mešanje ali msm da ipak signalizira na neki (ne)kvalitet.Leave a comment:
-
Turska, Istanbul, 2.68-2.9 turskih lira (0.95-1.05 eura).
Gas je medjutim primetno bolji od Grckog, kao da auto dobije jos 20KS.Leave a comment:
-
I na Istoku (istočnije: Bor, Zaječar) ništa novo!
Ista meta isto odstojanje, samo su "konkurenti" obrnuli cene: NIS 83,90 (i Lukoil) a EKO 82,90. Milina
(prosle godine u ovo vreme ili neki dan kasnije 68,40 pa je inflacija 4,99% ... aha samo što nije).
Leave a comment:
-
Pa i dalje je prilicno jeftinije, a i sigurnije (jos ne muckaju toliko sa kvalitetom gasa.Ujednaceno je los
).
A inace, vozim na gas od 1992-ge, navikao sam nekako...
Leave a comment:
Leave a comment: