RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke
Collapse
X
-
Odg: RENAULT LAGUNA II - iskustva - EP II
Moram da se pridruzim klubu pololjenih rucica, ja sam moju polomio (kako kaze saxphotos kaze-nesto se otkacilo), najme kad se pomera ta rucica ne sme se biti naslonjen na naslon, jer je veoma lomljiva...
Comment
-
Ja sam pokusao ali nisam uspeo da skinem materijal sa sedista ako neko zna nek javi. Kako se skida tapacir na suvozacevoj strani nesto mi "cuka " u vratima kada idem preko rupa i neravnina (samo to i imamo na putevima) skinuo sam zvucnik i safove pri dnu ali dalje ni da makne?!?
Comment
-
Imas i jedan sraf ispod rucke za otvaranje vrata, kad i njega odvrnes nekim srafcigerom zapni kao da odvaljujes po obodu tapacirunga ima "ziva guma" koje ga zalepi kad malo nacnes lakshe ide. poturi neki kartoncic do limarije kad budes "odvaljivao" cisto da je ne ogrebes.Ja sam pokusao ali nisam uspeo da skinem materijal sa sedista ako neko zna nek javi. Kako se skida tapacir na suvozacevoj strani nesto mi "cuka " u vratima kada idem preko rupa i neravnina (samo to i imamo na putevima) skinuo sam zvucnik i safove pri dnu ali dalje ni da makne?!?
Comment
-
Da li je neko pokusao da ubaci karticu od druge lagune u citac? i sta se desilo? Malo mi je nejasno zasto kartica koju imam za koju su mi u servisu rekli da nije od moje Lagune daje kontakt mojoj laguni s'tim sto nece da pali.
Zna li neko koji delovi kartice odradjuju koji deo posla, sta je zaduzeno za paljenje a sta za otkljucavanje?
Comment
-
Nisam rekao da otkljucava samo kad je ubacim u citac ona da kontakt, moze da se ukljuci radio otvaraju zatvaraju prozori, sklapaju retrovizori.... sve sto bez kartice u citacu inace ne radiComment
-
pa zato sto kontakt daje ona plastika koja pipa mikroprekidace gurni i drvo pa ces otvaras prozore inace radio mozes da upalis i bez kontakta i radi 15 min pa se ugasi i sve tako... zopComment
-
Megan II sam kupio sa dve kartice, jednom oštećenom (malo napuklo kućište), koja nije otključavala centralnu bravu, ali sam mogao da startujem motor. Kasnije, nakon što sam kupio još jednu (treću) karticu, lakim uvijanjem po dijagonalama, osposobio sam i tu oštećenu karticu, da funkcioniše ispravno. Sa tom neispravnom karticom, bord mi je javljao grešku sa baterijom, ali je ipak startovao motor.
Ako je tvoja kartica od te lagune, ili je greška u kartici, ili u imobilajzeru, što je češći uzrok. Da li si pokušao, da ubaciš karticu i odmah izvučeš do pola, pa startuješ motor? Ako ti se, prilikom izvlačenja do pola ugasi check engine, nije kartica od tvoje lagune.Comment
-
jedno OZBILJNO pitanje za sve LAGUNASE:
da li je kod vas dolazila saobracajna milicija u civilu da vas proveri da li imate zastitu na laguni?
Da ako nemate da stavite i da se smatramo obavestenim da se ta vozila jako kradu .--->>> nikad ne reci nikad !!! <<<---Comment

Comment