RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Collapse
X

• Vreme
  • Show
Clear All
new posts
  • max3m87
    CBC Senator XXL
    • 17.05.2010
    • 531
    • Beograd
    • Renault LagunaII 1.8 16v

Odg: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

pa trebao bi komplet tecnost da zamenis mislim da se menja na 2 godine sve.. inace najsigurnije ti je da dolijes destilovanu vodu.. a dokle ti pokazuje u kantici

Comment

• kimi r
      CBC Član
      • 27.04.2012
      • 55
      • Nis
      • Laguna 2 1.8 16V

Ljudi da li neko zna u cemu je razlika izmedju polusekventnog uredjaja za plin i sekventa(imam ICOM sistem,comp. za plin sve kao i na sekventu, na laguni 1.8 16V iz holandije),retko ko kaze da ima pojma a poneki kazu da na polusekventu(koga imam) ne smem da ostanem ni bez plina zbog pumpe za plin....???

Comment

• Apolon
        CBC Početnik
        • 26.06.2012
        • 4
        • Prijedor

Debeli, prvo provjeri da li ti je u sistemu antifriz ili ona crvena tecnost (u nju ne valja dosipati antifriz). Kod mene je ona vec cetiri godine, nisam nikako nista dosipao a nivo je stalno isti.

Comment

• zokce
          CBC Član
          • 06.05.2008
          • 26
          • Leskovac
          • Renault Laguna II 1,8 16V

Ned bi bilo dobro da sipas napamet antifriz. Ako se pomesaju tecnosti razlicitih proizvodjaca moze da se stvori pena, a to nikako ne valja.
          Dolij destilovanau vodu, pa najesen promeni tecnost za hladjenje.
          Renault Laguna II 1,8 Privilege, juni 2004

Comment

• cale
            CBC Senator
            • 22.03.2009
            • 297
            • Backa Topola

Sad cu da potzim link pa pogledaj
            Last edited by cale; 06.07.2012, 19:04.
            NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• cale
              CBC Senator
              • 22.03.2009
              • 297
              • Backa Topola

Originalno postavljeno od debeli73

Treba mi jedan savet...Hoću da dolijem malo antifriza a ne znam kojeg.

sipaj i ne misli
              NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• kimi r
                CBC Član
                • 27.04.2012
                • 55
                • Nis
                • Laguna 2 1.8 16V

i da dopunim pitanje postoji li uopste polusekvent-meni nema logike???

Comment

• sony
                  CBC Član
                  • 30.09.2010
                  • 38
                  • gm
                  • laguna 1.8

Duze vreme se ne javljam ali razlog toga je sto nemam problema sa autom vec samo pratim forum i mogu reci samo reci hvale . Pozdrav za nove clanove i imam samo jedno pitanje. Ubacen je servisni interval na 30000km ali ja ga radim na 15000 pa proslog puta nisam resetovao jer je ostalo oko 16000km do sledeceg. E sad je stiglo do 12500km i kad upalim auto servisni kljuc mi treperi par puta i nestane da li je to normalno ili da resetujem km servisa inace auto radi normalno sve ok. Hvala

Comment

• cale
                    CBC Senator
                    • 22.03.2009
                    • 297
                    • Backa Topola

To je sve ok. Samo vozi.
                    NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• saxphotos
                      CBC Član
                      • 02.05.2009
                      • 74
                      • Uzice

Jos jedna zanimljiva akcija http://www.renault.rs/akcije/akcije_2012-06/index.html

Comment

• markofpi
                        CBC Senator XXL
                        • 27.07.2006
                        • 1582
                        • Bezanijska Kosa

Ne znam d ali se ovi popusti odnose na rezervne delove, a ako se odnose onda i na koje!?

Comment

• vladda82
                          CBC Početnik
                          • 03.07.2012
                          • 3
                          • Leskovac

Nasao sam auto za sebe ... ne znam zasto sam se navuko na lagunu pa lagunu ... ali ovaj mi se bas svidja.

laguna 2 2005 god. ristajling 1.6 sa ugradjenim plinom .....

e sad ... auto je u super stanju kako spolja tako i unutra ... ali se u motore ne razumem bas preterano ...
                          kontam da je mozda malo slabiji za karoseriju ali boze moj meni ce posao zavrsavati u potpunosti ... ali na sta obratiti paznju ? ako ima nesto specificno konkretno mada verovatno nema... ali da pitam ...

Comment

• Desmo
                            CBC Senator
                            • 27.06.2010
                            • 280
                            • Vrsac
                            • VW Mk2 1.8

Šta je sa svetlima na laguni?

Aspirazione naturale!

Comment

• sony
                              CBC Član
                              • 30.09.2010
                              • 38
                              • gm
                              • laguna 1.8

Originalno postavljeno od vladda82
                              Nasao sam auto za sebe ... ne znam zasto sam se navuko na lagunu pa lagunu ... ali ovaj mi se bas svidja.

laguna 2 2005 god. ristajling 1.6 sa ugradjenim plinom .....

e sad ... auto je u super stanju kako spolja tako i unutra ... ali se u motore ne razumem bas preterano ...
                              kontam da je mozda malo slabiji za karoseriju ali boze moj meni ce posao zavrsavati u potpunosti ... ali na sta obratiti paznju ? ako ima nesto specificno konkretno mada verovatno nema... ali da pitam ...
                              Auto sam probao sa takvim motorom i cini mi se da je bas slab za lagunu . Imam 1.8 pa mi se cini da bi valjalo malo jaci ali 1.9 dci je idealan nadji i probaj neces hteti 1.6

Comment

• markofpi
                                CBC Senator XXL
                                • 27.07.2006
                                • 1582
                                • Bezanijska Kosa

@ Desmo
                                Kontakti, eventualno stampana ploca na zadnjem stopu. Ja sam imao slican problem i resio ciscenjem kontakata.

Nego, kako su ove vrucine svima smetaju izgleda da su pocele i Laguni. Podivljala mi je instrument tabla!! Obrtomer cas radi cas ne radi, pali i gasi lampicu za air bag, par puta u toku voznje na displeju vrsi system test control, pokazivaci goriva i temperature motora cas rade cas ne rade, ona crvena trepcuca lampica za imobilajzer cas svetli cas ne svetli itd. Ima li neko neku predstavu!?

Comment

Working...