niva nije ni malo lak auto za ugradnju kao i svi sa bosch ecu jer ce na najmanju nepravilnost plinskog ubrizgavanja prestati da radi na benzin. ali to je nesto sto dobar majstor vec zna unapred...
Moze li gas - plin u ovaj auto i koji?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke! -
imam ja uputstvo za prepravku izduva na 11 strana
ako nekom treba postavicu
UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!Comment
-
Da li se preporučuje ugradnja tng-a u Renault Scenic 1.6 16v 105 ks i koji bi sistem bio najbolji?Comment
-
bez problemaUGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
-
-
ja ti ne bih preporucivao, javi se kod majstora koji ce da ti ugradjuje i on ce znati da ti preporuci.UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
-
Za bolji odgovor treba više podataka o autu. Ovako po motoru neki kažu da a neki ne, zavisi da li su ubacili taj motor u spisak predvidjenih za ugradnju... Na tom polju i dalje prednjače VW grupa sa derivatima zbog najveće zastupljenosti vozilima.Comment
-
Auto je Peugeot 207, 2006. godište, motor je taj koji sam naveo, više ne znam. Našao sam na Net-u jedino još da su ti motori razvijeni u saradnji sa BMW-om. Hvala na trudu.
Peugeot - Petrol EnginesComment
-
ja ne ugradih,niti na jedan auto flash-lube i vidim da se voze već godinama i ne žale se,a bilo je prošlo mi je kroz ruke podosta Fokusa i MondeaComment
Comment