Što se tiče motora, rade na plin ok bez nekih problema. Cena zavisi od mnogo toga ali računaj sredinu oko 600 evra..
Moze li gas - plin u ovaj auto i koji?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Хвала на брзом одговору. Слаба је понуда тренутно, али није ми журба са куповином. Ако у наредних пар месеци се ништа не појави имате ли неку препоруку за неки мини ван са 7 седишта, да има атмосферски бензински мотор којем плин одговара? У фирми возимо турбо бензине, не свиђају ми се због честих кварова, јесу фирмина возила, ал су се пре Фиат Пунто много ређе кварили. Одговарала би ми величином и Опел зафира Б 1.8 исто тако негде годиште као и ови ренои. Само колико сам успео да пронађем, највише на неким пољским сајтовима проблем праве вентили без хидроподизача, па препоручују на сваких 30 000 км неко штеловање и проверавање вентила.Comment
-
C8, Fiat Ulysse, PUG 807, Lancia Phedra sa 2.0 EW10 J4 (RFN) motoromComment
-
Za poslednje si naveo motor, nije direktno ubrizgavanje a ostali ima dosta tipova raznih godišta i raznih motora.
Princip je danas da sem nekih Subaru i sl. motora koji mogu ali nisu baš pogodni za gas ostalo može. Direktno ubrizgavanje donosi potrošnju benzina od 2 litre na 100km a indrektni su ok. Današnji uredjaji prate napredak automobila i sve to lepo radi uz normalnu ugradnju i održavanje...
Kod direktnog ubrizgavanje se treba pre kupovine raspitati da li su predvidjeni za gas a za to treba kod motora.Comment
-
održavanje pa održavanje. mafijaYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?Comment
-
Pa i mi majstori imamo dušu, mora od nečeg da se živi
Comment
-
Pozdrav kolegama, prijateljina i velemajstorima
Pre neki dan igrom slucaja dodjoh u posed Mini Coopera Cabria r52, znaci onog 2006/2007 godiste sa obicnim tritec motorom, identicnim kao kod onih 2001/2002/2003 itd.
Ranije sam u prethodne Mini Coopere ugradjivao Stag 4 plus, crvene dizne i cini mi se Tomaseto Alaska reduktor i to je sve fino radilo na atmosfercu 1.6 sa 85kw.
Interesuje me sta se preporucuje za Mini kit od trenutno aktuenih Stag mini kitova. Da nije preskupo, a da lepo radi.
Hvala puno i pozdrav svima sa "severa" iz Subotice!
Last edited by fantom; 30.06.2024, 19:24.Old school...Comment
-
Pozdrav,
Pandan Stag 4 je Qnext ili Qbox tako da nemanekog cenovnog izbora a uredjaj je dobar, sad ide ceo kit od AC Stag.Comment
-
Dobro si shvatio, dosta dugo je komplet kit od AC Stag i dobar je.Comment
Comment