Poskupela makedoncima putarina, 60, 80, i 60 denara jedan pravac.
Put do grcke
Collapse
X
-
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća." -
Dosao sam iz grcke pocetkom jula,imao sam zel karton, novu vozacku i naravno pasose.niko te ne pita za medjunarodnu.ali ver u slucaju neke nezgodacije da bi trebalo posedovati.uzeo sam i ono osiguranje clanova porodice koje je iznosilo oko 3500rsd na 15dana.nisam srecom imao nikakvih problema tako da nisam bacao novce na dodatne troskove.
a sto se makedonaca tice i njihovog auto nazovi puta i to pogotovu u povratku,i jedan euro je skupa paterina...da ako nekad zategnu onaj auto pat iz vremena tita.
kad li planiraju da zavrse ovi nasi auto put oko vranja??Comment
-
A Subotica -NS stara traka, isto tako je sramota naplaćivati putarinu..."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."Comment
-
Ako vec nisi, pogledaj poslednju SAT emisiju gde Alvirovic vodi patrolu na Krf i iako je taj sporazum vec na snazi i tagovi trebaju da funkcionisu vec sada, kada su oni prolazili kroz Makedoniju tagovi nisu funkcionisali.
Bas je Alvirovic zvao nekog Makedonca koji je jedan od baja zaduzenih za to i za sada celu stvar koce Makedonci kako stoje stvari, ali su obecali da ce tagovi raditi do kraja juna/pocetka jula definitivno. Pominjao se 20. juni za kraj integracije tog sistema i jos 5-6 dana preko toga za testiranje...kao da Makedonci uvode program nuklearnih elektrana, a ne nesto tako banalno poput tagova, toliko banalno da cak i sa nase strane to sve uredno radi, ali Makedonci kao Makedonci cisto hoce malo da budu vazni i da od njih nekad nesto zavisi...
Inace, nemam nista protiv Makedonaca, imam gomilu prijatelja tamo, ali cisto koristim priliku da se prozezamo na ovu temu
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Last edited by hyundai_i30; 10.06.2023, 15:28.Comment
-
Moguce, mozda bude i ranije od ovog sto je pominjano u SAT-u jer placanje putarine kroz Makedoniju godinama unazad dize pritisak svakom ko se uputi na grcka mora, naravno ne zbog cene, vec zbog zaostalog sistema jer ljudi ne veruju da smo cak i mi napredni za nekog
.
U svakom slucaju, srecan put!
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Comment
-
Pitao ja pre par meseci puteve Srbije, "ako imate pripejd uređaj onda će da radi, ako imate postpejd onda možda, ali morate da dođete kod nas u Kolarčevu da ga prijavimo za sistem pa će možda da radi". Ko lud sam da zapalim u Kolarčevu zbog 4 eura, 'fala lepo, a za pripejd nisam pitao za detalje. Nazovi ih ponedeljak pa vidi šta obećavaju, ako si pripejd, ali to mi deluje kao još jedna propagandna magla za raju."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."Comment
-
dosao danas iz grcke.
makedonci prave sacekuse,snimaju brzinu,na mnogo mesta.
mene cak zaustavili bezveze,samo dokumente da mi provere.
kad se vraca iz grcke,rade auto put,zaobilaznica skoro 20 km,lose obelezena, navigacija nezna nista,samo pravi veci problem,pa pokusava ranije da vrati na autoput,a ono nadvoznjaci u izgradnji...jeza.
naplatne rampe 5 komada,klasika, ja placam kesom,oko 8 evra mislim sve.
benzin placo 80 denara(160 din ) , nisam gledao-zapamtio ostala goriva,ali dizel i tng jeftiniji naravno.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.Comment
-
Ja krecem sredinom jula put Epira, tacnije do Preveze. Gledao sam Alvirkovu patrolu do Krfa skoro i mogu reci da je 90% puta isto, sve do Igumenice. Ima par kriticnih odvajanja/skretanja ali nista strasno. Idem preko Dojrana i tu cu tradicionalno nociti u jednom dobrom smestaju odma do puta (ako nekoga zanima poslacu mu i koji tacno).
Tagovi bi trebalo da do tada prorade ali mi se ne svidja opcija placanja preko kreditne kartice tako da ce biti ruka ruci pozdrav.
Ako neko putuje u slicnom terminu neka javi jer lepse je u koloni.
Comment

Comment