HHO - znamo li nesto o tome ?
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Odg: hvala danek na informaciji
možeš i posudu od servo ulja...uska je i ima šraf za nosač,možeš je i vezicom prikopčat za nešto...dolje 2 izlaza tak da nemaš problema-bušiš rupu prije čepa i ušrafiš uvodnicu i zaliješ epoxyjem-čep ima mjerač da možeš vidjet nivo vode,na čepu je mala rupica nju isto epoxyjem kapneš i gotovo-imaš ppLast edited by danek; 04.02.2012, 22:30.Comment
-
danek
moje misljenje je da ulaz u motor mora biti manji kako bi vodonik na leru se fakticki gomilao u posudi kad das gas on ga povuce vise i trosi ako bi teoretski ulaz u motor bio 10 mm u posudi nebi bilo gasa ni malo motor bi sve u****o ako je ulaz 4 mm ima uvek rezerve i kad das gas on proporcionalno povlaci vise gasa iz posude i trosi tu malu rezervu gasa i daje motoru vise snage na startu.zanima me dali ispravno razmisljam pozdrav darko.Comment
-
Odg: HHO - znamo li nesto o tome ?
Darko..shvati jedno,ono najbitnije-HHO nije gorivo,HHO razbija složene molekularne lance ugljikovodika i na taj način razbijeno gorivo izgara u cijelosti
-zato dodajemo HHO putem u**** zraka,količinu koja ne guši motor a dovoljnu da obavi taj proces u cilindrima-svako neravnomjerno dodavanje HHO plina u cilindre rezultira ili gušenjem motora(postaje tromiji,teže vuče) ili nedovoljna količina ne odradi svoju funkciju...ne diže HHO snagu motoru nego efekt potpunijeg izgaranja goriva-u kojoj mjeri ćemo ostvariti uštedu goriva ovisi o sastavu HHO plina-dakle kvaliteti i količini,što ovisi o učinkovitosti generatora-brute force elektrolizu moramo svesti na što finiji elektrokemijski proces koji je ovisan o jakosti struje,gustoći elektrolita,curenju struje itd...
-dakle sa razmišljanjem moraš krenuti od tog temelja HHO tehnologije jer tko to ne shvati osuđen je na neuspjeh...nažalost ali je tako.
-graditi elektrolizer i njemu pripadajući sustav snabdjevanja elektrolitom i transporta plina u motor je vrlo precizan i osjetljiv posao koji ne trpi nikakve tolerancije-sve mora raditi gotovo savršeno,moramo pogoditi idealan sastav plina i količinu istog da odradi posao u motoru-zato mnogi nemaju uštede,idu popreko u želji da nešto naprave ali nažalost rupe u znanju,shvaćanju cijele problematike odvuku stvar u krivom smjeru i sve propada...jbg...treba graditi elektrolizere,pratiti njihov rad,vršiti mjerenja temperature,napona po ćelijama,vizuelno promatranje proizvedenog plina,mjerenje proizvodnje plina i u konačnici nakon dužeg rada generatora uvjeriti se u njegovu stabilnost i pouzdanost..eto,nadam se da si shvatio
Comment
-
danek
znaci 25 elektroda kao sto si mi rekao -nnnnn+nnnnn-nnnnn+nnnnn- ulaz u motor znaci mora 10 mm da bi motor stabilno radio.koji bi pwm bio bolji ima na netu tri seme dali da pravim ili da kupim gotov sta predlazes.
Comment
-
danek
jos pwm modulatora dale je neko pravio i kakva su iskustva sta kazes danek koji bi ti pravio od ova cetri pwm.
http://www.hhocarfuelcell.com/pwm-circuit/variable-frequency-pwm.php
Comment
-
Odg: HHO - znamo li nesto o tome ?
bitno da je 30A jer zimi moraš dizat elektrolitom do 15-20A pa blokirati na 5-6A...neznam kakvi su..dal je ispeglan puls ili ima špiceve...ako imaš povoljno kupi dok ne izradiš bolji pa zamijeniš...neznam stvarno kakvi su ti kupovni ili homemade..elektroniku ne radim..između 250 i 500 Hz je okComment
-
Odg: danek
10x8mm(kojeg ušrafiš u uvodnicu) i u njega umetak 8x6mm 5cm do leptira otprilike...znaci 25 elektroda kao sto si mi rekao -nnnnn+nnnnn-nnnnn+nnnnn- ulaz u motor znaci mora 10 mm da bi motor stabilno radio.koji bi pwm bio bolji ima na netu tri seme dali da pravim ili da kupim gotov sta predlazes.
http://www.hhocarfuelcell.com/pwm-ci...quency-pwm.phpComment
-
Odg: danek
Sto se tice PWM, ja sam kupio ovaj i prezadovoljan sam
Kupindo - tvoja robna kuca. Kupujes i prodajes po povoljnim cenama. Pokreni svoju prodaju: akcesoari, knjige, tehnika, racunari, komponente, alat, elektronika, dekor, odeca, bastenski program
Sa rastvorom NaOH koji bez njega radi na 26A, uz pomoc ovog PWM ga spustim na 6A a on se ne greje. Najduze sto je radio od jednom je sat vremena i nije se ugrejaoComment
Comment