Cena ugradnje gasa, bitan faktor kod odluke?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Vreme
  • Show
Clear All
new posts

• Chubbs
    replied
    ako neko odluči da plati 20-30% veću cenu ugradnje autogasa
    pre bih rekao da ovi jeftiniji rade ponekad jedva preko limita ekonomske isplativosti.

Leave a comment:

• bmiillan
    replied
    slažem se ali dobra volja (obostrana) ne košta ništa

Leave a comment:

• tomamega
    replied
    Ipak je dobro pročitati razna iskustva u vezi sa ovom temom. Savršeno sam razumeo šta je Dora (i Ivan) želeo da kaže. Jednostavno, toliko je faktora u igri prilikom ugradnje gasa, da mi se čini da se jedino isplati ugraditi plin u potpuno nov, ili auto star samo par godina. Svaka naknadna modifikacija može (ali ne mora) dovesti do neverovatnih komplikacija na (uslovno rečeno) starijim kolima. Gledajući sa aspekta mušterije, ako neko odluči da plati 20-30% veću cenu ugradnje autogasa, onda očekuje i barem toliki (ako ne i viši) kvalitet ugradnje i trajanja samog sklopa. S druge strane, auto je složena mašina i ni ugrađivač ne može znati kada će nešto da zvekne, a pod uticajem dodatne instalacije.

Sve u svemu, velika zahebancija i za majstore i za mušterije

Leave a comment:

• Dora
    replied
    Ban na 7 dana...

Leave a comment:

• vladaomega
    replied
    ugradi plasticne racve pa posle sugerise musteriji da treba staviti metalne???? koji rad nije naplacen dotezanje selni ????

Leave a comment:

• Dora
    replied
    Tema je za lična iskustva a ne za prepucavanje, obe strane su iznele svoje vidjenje.
    Malo objašnjenje pa idemo dalje jer sledeći put brišem sve pa i autore...

Plastične račve mogu biti plastične i "plastične" Račve koje imaju znak Lovato ili su istog kvaliteta traju 10 i više godina bez pucanja i bez deformacija. ja znam šta pričam jer sam ih stavio hiljade. Vi što vidite da puknu ona njesra sa pijace ne trpajte sve u isti koš. Takodje nemojte biti vidoviti i znati na daljinu koja je vrsta montirana.

Creva, Ivan i Speed su pojasnili ali ću i ja da dodam.
    Za vrsne poznavaoce materije koji znaju da creva traju doživotno. Crevo se sastoji od dva sloja gume i platna izmedju, Prvi sloj gume (unutrašnji) postane krt i porozan pa propušta tečnost ali spoljnji sloj gume kao i platno, drži to na okupu i sve je idila.

Ali... Dodje zli majstor plinadžija i preseče ta trula creva pa stavi nastavak. Na mestu preseka dolazi do kapilarnog curenja kroz konce od platna. Ponaša se kao fitilj i uljanoj lampi,

100% česta pojava na motorima čuvene dvice a i na drugima koji stavljaju "extra" kvalitet.. i naravno da to trulo crevo teško podnosi da ga stisne tvrda stega i da mu od toga bude još gore.

Sa Ivanom nisam u dobrim odnosima tako da nema razloga da ga branim ali sam tačno znao da je pisac "žalbe" došao da ne kažem šta jer je počeo provokaciju, zato sam to sve obrisao.

Ima naravno pravo da kaže svoje mišljenje kao i druga strana da se odbrani od toga ako smatra da treba.

Time bih ovaj deo teme završio. Ostaće zapisano i čitaće se.

Leave a comment:

• vladaomega
    je započeo temu Cena ugradnje gasa, bitan faktor kod odluke?

Cena ugradnje gasa, bitan faktor kod odluke?

I mala deca znaju da plasticne racve nevaljaju pa se postavlja pitanje zasto ih doticni uopste ugradjuje, drugo fabricka creva nevaljaju??? ocigledno je ovaj ivan t je u svadji sa fordom odavno pocev od onog explorera sa pocetka ove teme.
Working...