-Rupe-
uradio bih donju rupu ~4mm, planiram da zarotiram kvadrat na spic pa sam mislio da rupe stavim u najnizu kotu ali tako da stoje "jedna pored druge" (pogled kroz 2 ploce); da li mislite da ce tako mala razlika imati smisla? i da li ce progoreti lim od 2mm?, a gornju bih isao direkt kroz sve 6mm, u nivou izlaza za crevo...
Sto se tice secenja lima, da li je dovoljno precizno secenje na plazmi ili da trazim negde secenje na laseru? ili je mozda dovoljno da rupe sam nabusim busilicom a oni da mi naseku lim ravno dzinovskim makazama?
Da li planiras da pravis bablere od 316L ili od bilo kog jeftinijeg prohroma i da li planiras da uzmes specijalnu zicu prema izabranom limu ili neku "univerzalnu za prohrom"? Pitam posto imam drugara koji radi u pozoristu a video sam da oni u radionici zavaruju i alu profile cini mi se bas tig-om pa bi mozda mogao da vidim kod njega to da zavrsim ako nije u pitanju neka specijalna vrsta zice za zavarivanje...
...strašno sam zaglibio u cijelu tu priču tako da ću se počet igrati pogonom centralnog grijanja.
Leave a comment: