ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!

Collapse
X

• Vreme
  • Show
Clear All
new posts
  • superfly tnt
    CBC Senator XXL
    • 29.05.2006
    • 609
    • Zagreb

pa jel ti pase od 1.6 imam i to ali mi se na oko cini isto.
    TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
    nova stranica

Comment

• ljube-kugla
      CBC Senator XXL
      • 04.05.2006
      • 1531
      • batajnica

od 1.6 bi moglo al i ovo je sasvim ok jer ova pumpa se koristi na 70% automobila i moze se naci i za 10-ak evrica,cista u kesi stoji i ceka musteriju,ma ovo radi ok ali mi samo treba za nijansu manja remenica na pumpi da bi vrtela brze i ostvarila potreban pritisak,mada bi mogla i ovako ako ne nadjem nikakvu slicnu remenicu,samo je nastelujem na prelivnom ventilu dignem pritisak za nijansu i to bi bilo to,ali kako je isao tesko volan sad ide malim prstom
      ko na nas krene iz mesta je naje&o
      a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• Gruja
        CBC Senator XXL
        • 09.02.2006
        • 614
        • Bgd
        • Alfa 75 TS

Kada sam isao na atest gasa u AMS u Ruzveltovoj merili su kilazu po osovini.
        Sa plinskom instalacijom, oko 20l plina i 10ak l benzina te 'percetom' od 95 kila za volanom (tj. ja ) vaga je pokazala 650 kg napred i 650 kg nazad...
        Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana

Comment

• TOKYO
          CBC Senator XXL
          • 17.07.2006
          • 1696
          • Beograd- NBGD

Uuuuu pa to ne valja. . .

Kada krenes npr. na more, pa sedne vas cetvoro i pun gepek stvari pa pun rezervoar plina, cela masa ode nazad!

450 napred i 750 nazad!

MY ex RWD Alfa
          Drift & Donuts & Track

Comment

• JaMaL
            CBC Senator XXL
            • 14.04.2007
            • 448
            • JaMaL

Pa ok, kad krenes na more sa cetvroro u kolima sigurno neces da driftujes sa 150km/h po krivinama niti da se juris po krivudavim putevima...

tako da raspored tezine onda nije bitan cak ce i bolje da lezi...

Comment

• TOKYO
              CBC Senator XXL
              • 17.07.2006
              • 1696
              • Beograd- NBGD

Kakve veze sad ima drift sa ovom pricom???

Sto volim kad lupis tako i ostanes ziv. . .

Ja sam se nasalio, ali ako hoces misljenje mogu ti ga izloziti, kada naidjes na ostru krivinu u sred kanjona a nisi se spremio za nju..., niko te ne pita da li ces da driftujes nego kako ces da je prodjes... a ako u ****tu nosis 60% tereta..., to nije dobro, ma koliko mi baljezgali ovde!

Da sada ne zalazim dublje u pricu..., ja sam cak taj osecaj okusio u mojoj alfi koja ima "tezi" nos i "lakse" ****, ali sa punim koferima u gepeku punim rezervoarom i nas cetvoro, nije mi bas bilo prijatno, tako da mogu da zamislim kako je u TS-u sa sve punom bocom plina u gepeku???

Ove godine sam putovao sa 156 sa istim set-up-om ( cetvoro,koferi. . ) i osecao sam se dosta sigurnije i stabilnije!!!
              MY ex RWD Alfa
              Drift & Donuts & Track

Comment

• JaMaL
                CBC Senator XXL
                • 14.04.2007
                • 448
                • JaMaL

jesi li isto ti vozio?

i nisam ni malo bio ozbiljan sta se palis ko sibica kad neko pomene drift...

samo sam rekao da kad imas 4-ovoro u kolima raspored tezine je nebitan jer ne jurcas ko lud... tj. kao da si sam... jer nema poente... auto se ponasa kao kamion...

Comment

• TOKYO
                  CBC Senator XXL
                  • 17.07.2006
                  • 1696
                  • Beograd- NBGD

Pa ne bih pisao da nisam....

Ne pita tebe situacija da li jurcas ili ne jurcas, ili da li si pun ili prazan, nego te fizika iznenadi to jest prepadne a ti joj objasni da vas je cetvoro u kolima i da nisi primetio da je krivina pod tolikim uglom!!!

To je poenta price. .
                  MY ex RWD Alfa
                  Drift & Donuts & Track

Comment

• srdjan_p
                    CBC Senator XXL
                    • 01.12.2004
                    • 1915
                    • ZR

Ja sam iskusio ovo na putu Kotor-Herceg Novi ali okolo ne preko trajekta Ja sa 4 devojke u kolima odjednom krivina i onda bude drz' gace i samo lomi motaj!

Comment

• superfly tnt
                      CBC Senator XXL
                      • 29.05.2006
                      • 609
                      • Zagreb

pravi vozac ne dovodi svoje suputnike u opasnost. ako se vozis po propisima mozes imat i bunker pun olova i nece bit problema. nije to tako opasno ako su jos 2 osobe iza i neide sav teret na zadnju osovinu. na olaksavanje prednjeg kraja utjece smao onaj teret koji se nalazi iza osovine, a to su koferi. boca i ljudi su ispred
                      nova stranica

Comment

• srdjan_p
                        CBC Senator XXL
                        • 01.12.2004
                        • 1915
                        • ZR

Veruj mi nikad nisam bio od tih koji se kurce ped drugima i tako to nego me stvarno iznenadila krivina...Kad ocu bas da se izdivljam a nalazim se npr u NS onda lepo predjem most SAM u kolima pa imam sirok izbor mogucnosti gde cu, uh kako sam drao par puta po Fruskoj Gori da sam imao kameru da snimim ono bi bilo extra...

Comment

• Gruja
                          CBC Senator XXL
                          • 09.02.2006
                          • 614
                          • Bgd
                          • Alfa 75 TS

Originalno postavljeno od TOKYO
                          Uuuuu pa to ne valja. . .
                          Kada krenes npr. na more, pa sedne vas cetvoro i pun gepek stvari pa pun rezervoar plina, cela masa ode nazad!
                          Kad krenem na more sednem u avion ki covek i bas me briga gde mu je masa...
                          Transaxle u krvi...

Comment

• TOKYO
                            CBC Senator XXL
                            • 17.07.2006
                            • 1696
                            • Beograd- NBGD

Pa jes. . .

Ja inace volim da putujem, to mi je citav ritual!

Putovanje ti je kao i sex, ako prcas 3 minuta bude ti slatko ali i kratko! ( i to je to )

Ali kad se pripremis za put, pa se prvo izpraznis, pa odradis pakovanje, lagano vozis pa zastanes, pa odmoris, pa malo odes u razgledanje pa ti se opet vozi i tako dok ne stignes do kraja... a onda bonaca..., tada vec mozes i da zapalis koju jel si vec sve zavrsio!

e sad....

Jedino ako uz put napravis neko sranje pa ti za recimo devet meseci sve izadje na nos... e to je problem, zato se cuvas pa stavis nove gume, po nekad i tri, cetri..., pogotovo ako dimenzija nije kompatibilna!
                            MY ex RWD Alfa
                            Drift & Donuts & Track

Comment

• Gruja
                              CBC Senator XXL
                              • 09.02.2006
                              • 614
                              • Bgd
                              • Alfa 75 TS

Hm, ja vala... zeznuto je to sa rupama, lako odu gume usput...

Mada mi je draze ona varijanta tableta u rezervoar pa sipas i ne mislis... Mislim, na oktansku vrednost naravno...

P.S. I Swiss Tony bi ti pozavideo na komparaciji! =]
                              Transaxle u krvi...

Comment

• superfly tnt
                                CBC Senator XXL
                                • 29.05.2006
                                • 609
                                • Zagreb

negdje sam citao da se od tih tableta umire. ja to necu stavljat u svoj auto.
                                nova stranica

Comment

Working...