VTS kutak
Collapse
X
-
Odg: VTS kutak
Evo jedna od danas, Saxo prije kretanja

Ovdje sada pada nevidjen snijeg, parkirao sam auto prije nekih 7 sati, sad se vise i ne vidi od snijega. U odnosu na ovo kad je slikano, od tada je napadalo jos jedno pola metra. Kroz moju ulicu vec 4 sata nije prosao nijedan auto a i da hoce ne moze, jer ima snijega 30-40 cm na sredini ceste. A zivim u samom centru grada, sutra ce samo terenci voziti ako sta ne ociste preko noci. A snijeg ne prestaje jos uvijek
Comment
-
Sve je kriv onaj Čubs, oću sneg pa oću sneg, eto i ga sada... Idem po dvorištu i viri mi samo glava iz snega
Od jutros nisam čuo grtalicu ali je radio do sinoć ksno...Comment
-
Jao majko milaEvo jedna od danas, Saxo prije kretanja
Ovdje sada pada nevidjen snijeg, parkirao sam auto prije nekih 7 sati, sad se vise i ne vidi od snijega. U odnosu na ovo kad je slikano, od tada je napadalo jos jedno pola metra. Kroz moju ulicu vec 4 sata nije prosao nijedan auto a i da hoce ne moze, jer ima snijega 30-40 cm na sredini ceste. A zivim u samom centru grada, sutra ce samo terenci voziti ako sta ne ociste preko noci. A snijeg ne prestaje jos uvijek
Jutros videh poveci asov u trznom centru i setih se tebe
Srecno u otkopavanju!
Inace, krenuh rano ujutro sa parkinga bez zagrevanja i izadjoh na auto put. Za manje od minut komplet soferku mi je prekrio debeo sloj leda
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.Comment
-
Ja danas vozim svoje drugo vozilo, auto ne moze doci do glavne ceste, a jedino su one prohodne sada

Ev sad kazu na TV-u, ovdje palo preko metar ipo snijega... kazu zadnji je put ovako padalo za olimpijadu.
Evo da vidite kako izgleda ulica kroz koju inace auti idu...

Na slici je Golf 2, jucer ujtro je bio ociscen od snijega, sada se ne moze skontati ni koji je auto ispod.Last edited by VR6; 04.02.2012, 20:25.Comment
-
Braleee
Pa da, cim je u bg skoro 40 cm, u Sarajevu mora biti kataklizma
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.Comment

Comment