Alfa Romeo 147
Collapse
X
-
Comment
-
Niz brdo, naravno.
Ja sam uzeo neke tipske tepih patosnice na kp za 156 ali oblik samo podseća na ono što bi trebalo da bude. U stvatnosti se uopšte ne uklapaju
h
Gde si kupio te tvoje i kako su legle u 147?
Comment
-
Za proteklo vreme sem redovnog održavanja , zamenjen je ležaj zadnjeg točka i svećice.
Pošto Beru više nije bilo u ponudi kupljene su Denso K20PBR-S10 i U22ETR koje rade posao

Urađeno je ponešto na enterijeru.
Modul prozora je zamenjen, em što je bio ofucan nije bilo moguće podešavanje retvizora

Stavljen je nov antenski kabal i antena . Stara je imala loš prijem a sada hvata i stanice za koje i nisam znao i da postoje
Fabrički radio je zamenje sa Alpinom , sad je daleko lakše koristiti USB kao i mogućnost korišćenja aux-a.
Imao sam fm transmiter ali kamera i povremeno navigacija nije baš bilo neko rešenje.
Zamnjeni su svi zvučnici, napred su stavljeni JBL 61F a nazad Blaupunkt ICX662

Tapacirano je nebo,
Pokušao sam da očistim neku fleku i sve što sam uspeo je da odvojim tapacir od podloge .
Sada imam novo i čisto nebo
Usput je tapacirano tačnije poravljen tapacir vozačevog sedišt atako da ne se više ne oseća šipka na levoj strani.
Zamenjene i neke popucale žice u naslonu tako da je sve je čvrsto i prijatno za sedenja

"Kože" menjača i ručne su sada od prave kože.
Ljudi iz Pulsara - Zaječar uradili su odličan posao, izbor kože završna obrada je za svaku prepuruku.
Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na posluComment
-
Izrazito sam antiprotivan teranju svećica 30k+, mogu napraviti grdan problem. Naravnop izuzetak su iridijumske i platinske svećice.Comment
-
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?Comment

Comment