Kako neko negde rece, ljubav moze da bude bolna :-)
Japanac rx 8
Collapse
X
-

hmm cene delova ..
apex seals with springs 330e
side seals 220e
O-rings set 200e
Full gaskets kit 180e
cene zavise za neke delove zavisno da li je motor 4 port ili 6 port intake ...
takodje idu jos dosta stvari uz ovo
polovan rotor u dobrom stanju je oko 150e
polovna radilica isto oko 150eComment
-
Da ima dosta manje delova cim se dokopam do nekog boljeg fona slikacu sve komplet od kucista preko radilice lagera rotora , komplet apex seals ,side seals i korner seals ...mnogo se lakse sklapa nego oto motor jedino ima malo caka oko apex-a kada se stavljaju ...inace imam semu sa grkom koji samo radi wankele ima tonu delova na 5h od Nisa je i super je lik ...Comment
-
-
Druze ne znam koliko si upucen motor radi perfektno od kada smo ga sredili , delovi su novi ubaceni , ne znam koliko znas o wankel motorima uglavnom su mnogo prostiji za sklapanje nego otoo motori, sto sam se i sam uverio , ako imas prave delove ne mozes pogresti treba malo znanja i strpljenja ali uglavnom je prostiji , nema zupcenja, stelovanje ventila nista samo sklapas kao lego kockice ima par caka oko ubacivanja apex sipki i to je to ...
druze nije bila u Sokobanji jedno 10tak dana ...Bio u Soko banji 5 dana prespartao je uzduz i popreko al ni traga od rx8-mice.
Ostale su mi jos neke sitnice da sredim , sutra mi stize kompresor vazduha i lambda sonde , takodje trenutno trazim senzor za nivo ulja jer je ovaj moj crkao ...kad to promenim auto ce biti sredjen do najmanje sitnice , farovi su ispolirani sledi zatamnjivanje stakala i sredjivanje retrovizora posto je lak popustio od stajanja na kapicama retrovizora ... pozdravComment

Comment