Poštovani članovi,
Došlo je do problema sa fekalnim hakerom koji je poremetio sistem, iz tog razloga su svima šife zastarile (nevažeće) i treba da je obnovite preko linka koji će Vam se pojaviti u toj poruci kad pokušate da se logujete. Ukoliko imate problema sa lošim ili promenjenim mejl nalogom, imate kontak u meniju i opišite problem, stari mail koji je bio i sl..
Relativno kratko okupljanje,ali je napravljen dogovor za el grande rostilj sledece nedelje:
Nedelja, 24. jun, 10h - mi smo definisali sta cemo doneti i kupiti ,a ako neko zeli da se pridruzi, nek se oglasi ovde da mu damo zaduzenje neko.
I nema i ima veze s ovom temom.....citam kao najveci ludak sve od 1. strane, da se podsetim kako je bilo, kog jos mozemo da zovemo, itd....pa se sit ismejah od Dekija -najzanimljivijeg i najopicenijeg lika na forumu, mada i u siroj konkurenciji bi dominirao
.
.
.
.
Originalno postavljeno od deki-ascona
Oni koji nemaju prednje zube da se ne smeju...
ili
Eto ko ima organizatorske sposobnosti.
Oni kojima kola ne rade nek izadju na matejevacki put da stopiraju, sa vidljivim natpisom na grudima "NE IDEM U KNEZ SELO" !
U kol'ko sati ?
ili (a svaki put se izvinjava sto se odere)
ja sam se odrao od piva izvin javam se svima, a najvise komsiki tamari koja me zatekla kuci u ociglednom stanju
edit:
ko hoce da vidi komsiku tamaru neka pogleda temu o letovanju u bugarskoj.
Mi odavno pricamo za tzv. memorijalni skup, pa evo prilike......nedelja, 24.jun.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
ako sve bude po planu, u Nisu sam u 11-11:30, pola sata da pozavrsavam neke obaveze i onda sam slobodan kao konj na livadi.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment