Moze da bude,kako da ocistim isparivac,stigle mi nove membrane pa da opet to uradim?
Tesko prvo paljenje.
Collapse
X
-
Da zadnjih 5-6 godina non stop i zimi i leti na benzinu mnogo trosi pa sam benzin iskljucio i auto je iskljucivo na plinu.
U februaru kada je tako poceo da zeza jedan decko mi rece da probam to sa vrucom vodom i ako pali onda su se stvrdnule membrane.
Tako sam probao i pali onda sam odmah promenio membrane i ocistio isparivac i promenio filtere za plin i vazduh i onda je od kraja februara do pre neki dan radio normalno a sada je opet isto poceo da zeza.
Danas sam opet promenio membrane i sada lepo pali i drzi konstantan ler gas,kada je zezao sa paljenjem i kada uspem da upalim hoce da pada ler gas a kada sam promenio membrane i gumice drzi lepo ler.
Evo slika isparivaca da vidite da li je prljav.
Ove su kada sam danas skinuo membrane memtex,znaci to je "prljav"

Comment
-
ja bih tu izmerio i kompresiju..
SUBARU Forester XT, Legacy SUBARU Forester Sturbo TOYOTA Celica 4WDTurbo, Celica STi
http://www.bud3.net/2011/08/white-lily-toyota-celica-awd-turbo/Comment
-
@BJL - Jbga druze slabo se ko javlja a auto mi je potreban svaki dan zbog posla,kada krecem od kuce nije mi problem ubacio sam kuvalo za vodu u garazu pa ugrejem vodu ali mi je problem kada se vracam sa posla.
@Vojislavbb - cega kompresiju motora ili neceg drugog?
Ako je motora mereno je proslog leta.Comment
-
da, mislio sam na motor. Od proslog leta je moglo svasta nesto da se promeni. moglo je od juce do danas
SUBARU Forester XT, Legacy SUBARU Forester Sturbo TOYOTA Celica 4WDTurbo, Celica STi
http://www.bud3.net/2011/08/white-lily-toyota-celica-awd-turbo/Comment
-
koji je to model isparivaca ? jel ima on elektronski sauk za gas ? svaka tebi cast ako je on zimus ispod nule i onih debelih minusa palio,bez benzina,bez vruce vode i bez sauka za gas ?!Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.Comment
-
Brale citam ovu tvoju temu i prosto ne verujem kolko se ti dugo jadis sa ovom vrelom vodom...Covece kupi Lovato isparivac,odzraci sistem,na radnoj temperaturi usteluj smesu i mora da pali kakava bre vrela voda i pm...Ili dodji u Ic da ti to napravim,al ponesi Isparivac Lovato,nov ili polovan jbg..Ili teraj topod presu...stvarno ne kapiram ubi se kucajuci ovde i nista...NO COMENT..Comment
Comment