Prelude 2.0i 16v 140ks 10-13 kila plina zavisno od voznje, naravno!
Kolika vam je potrošnja plina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Mogao bih se sada i ja pohvaliti (uz veliku pomoc savjeta sa foruma).Passat 1,8 20V 92 KW '98.Trosio 11 do 12,5 sa nekim Equin.. francuskim svjecica a onda slusao pametnije i stavio NGK BCP6ES i sada trosi 10 u kombinovanoj vožnji 65/35 otvoreno/grad ide ko pravi nema razlike
Comment
-
@ Servis impuls
Litara!Comment
-
Potrosnja na: Citroen C5 3.0 V6 207hp Tiptronic
Citroen C5 3.0 V6 207hp Tiptronic
Ugra?en sekvent ure?aj u A.C. Raši?
Gradska vožnja:
Benzin 13.5 - 16
GAS 14.5 - 17
Vožnja na otvorenom:
Benzin 10 - 13
GAS 10.5 - 14
Dosta zavisi od gasa ali i od režima vožnje
Comment
-
Izgleda da sam se malo presao, trosi 13 u proseku, od 10 do 16, a cini mi se da ne trosi vise kad ga gazim, sto nema logike, ali izgleda da je tako ( mada nema logike ni da trosi preko 15 u graduOriginalno postavljeno od HermesKad smo vec kod tovarenja, juce natovarim kola sa 4+1 konja od kojih svaki ima oko 90 kila i napunim i prtljaznik s jedno 50kg i napunim i bocu s plinom i krenem na put....i kad se vratih, izmerim da mi je potrosio prosecno 15 l/100km, a vozio sam ga sporo, majke mi. Koliko li bi tek potrosio da sam ga cepao
Taman pomislim da ne moze vise da trosi od ovog sad,a on me demantuje

)
Comment
-
Omega 2.0 16v na otvorenom oko 10 po gradu 16 velika je razlika zato sto je Podgorica katastrofa za saobracaj, inace sistem je lovato obican venturi nije lambda sonda, doduse majstor je bio Dora tako da . . . sve pohvale!!!!!!!!!!Comment
Comment