Brezoni na izduvnoj grani Sunny GTI

Collapse
X

• Vreme
  • Show
Clear All
new posts
  • ICECUBE
    CBC Član
    • 06.10.2007
    • 47
    • Beograd

Brezoni na izduvnoj grani Sunny GTI

Pomoc,
    Gde mogu da mi urade nove brezone, ili se ne isplati pa naci celu polovnu granu pa zameniti.Bio sam u Kileru kazu da oni to ne mogu(zategli smo koliko je moglo)
    Pukla su dva srafa, drzi se na dva i posle nekog vremena pocne da zvecka
    Unapred hvala na pomoci, ako neko zna gde ima neko proveren!
    poz
  • remus
    CBC Senator XXL
    • 25.12.2004
    • 695
    • Zrenjanin

Bilo koja malo bolja masinska radionica ti moze to odraditi,samo treba da se skine grana sa motora. Oni ti izvade zalomljeni komad i nameste nov brezon.
    VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)

Comment

• ICECUBE
      CBC Član
      • 06.10.2007
      • 47
      • Beograd

Ma znam ja da moze bilo koja mas radionica.Ali pitam koja, i trazim nekog ko je vec nesto slicno radio.Ako ima neko super, ako nema juricu sam.

Comment

• kalibaR
        CBC Senator XXL
        • 03.04.2006
        • 352
        • Beograd
        • AE86 rolle, Eclipse

ja sam radio neke brezone kod likova iz Inđije, inače oni su svake subote na pijaci na Bubanj potoku.
        kažeš šta ti treba (koji korak navoja, dužina..) ili odneseš skicu i oni odrade po tome.

Vračar
        022/553-430
        063/7738-966
        063/81-82-305

Comment

• ICECUBE
          CBC Član
          • 06.10.2007
          • 47
          • Beograd

[quote="kalibaR"]ja sam radio neke brezone kod likova iz Inđije, inače oni su svake subote na pijaci na Bubanj potoku.
          kažeš šta ti treba (koji korak navoja, dužina..) ili odneseš skicu i oni odrade po tome.

Hvala brate, mislim da sam pronasao kod mog starog majstora resenje(odrzavao kod njega Samaru) On je to vec radio i zna sve, samo mi nije odmah pao na pamet.
          Hvala u svakom slucaju!
          poz svima

Comment

Working...