Vozikam se po gradu, odem do perionice, dodjem kuci i vidim da mi nema prednje tablice? Sta sad da radim? Auto sam skoro kupio, ne vodi se na mene (ali imam ovlascenje), a u martu mi je registracija...Neki savet? Jel postoji mogucnost da trazim trecu tablicu?
Problem oko registarskih tablica.
Collapse
X
-
Odma' prijavljuj, jer mogu ti ukrasti tablice da bi pravili neko zlo, pa da ti se ne daj boze odbije o glavu.
Da li si danas prolazio pored hipodroma ? Video sam tamo na ogradi na uglu Pastroviceve okacenu jednu BG tablicu, prepostavljam neko nasao pa zakacio za ogradu ako se vrati vlasnik... mada pre ce deca uzeti kao suvenir...Comment
-
Comment
-
Treca tablica se neizdaje,ne znam odakle vam to?!
Prijavis da si jednu izgubio,doneses drugu,platis nove tablice i novu saobracajnu,kljuc u bravu i teraj dalje
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!Comment
-
Izdaje se, za prikolice.Originalno postavljeno od Laki 55Treca tablica se neizdaje,ne znam odakle vam to?!
Prijavis da si jednu izgubio,doneses drugu,platis nove tablice i novu saobracajnu,kljuc u bravu i teraj dalje
Comment
-
I na kraju sve izbrkas.Originalno postavljeno od KanarinacE sad jedino na forumimam i recimo preko msn-a ili kad kucam mail pishem latinicom.Ruchno sve pishem cirilicom.
Originalno postavljeno od KanarinacBala vash.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.Comment

Comment