Nemoj mi samo reći da je Honda VF 750F, to je definitivno njesra od motora.VFR 750 je već nešto drugo, ali bih i njega pre zaobišao u korist nekog npr. CBR-a!
V ili Redni motori
Collapse
X
-
A znas kakav je zvuk sa full-flow izduvom sa odvojenim cijevima za 1-2-3 i 4-5-6Originalno postavljeno od TOKYOIskreno meni se od uvek vise svidjao redni sestak zbog vibracija i linearnosti zvuka!
Zovem se Miroslav i pravim igračke.Comment
-
Pa vidis mi potpis valjdaOriginalno postavljeno od TETAKNemoj mi samo reći da je Honda VF 750F, to je definitivno njesra od motora.VFR 750 je već nešto drugo, ali bih i njega pre zaobišao u korist nekog npr. CBR-a!
VFR i to prva generacija iz '86. VF jeste bio losiji al daleko od toga da je bio njesra 
A CBRa svako ima, i namjena im nije bas ista, VFR je sport-turer
Comment
-
Pa i ne bas:Originalno postavljeno od zverkojaguar pravi redne sestake.
+ i diesel motor 2.7D V6 koji ide u X type i S type.
sorry za off
Comment
-
Nije pitanje koja fabrika pravi koji tip motora!!!!!
Procitajte prvi post pa odgovorite, ili ce tema biti zakljucana!!!!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017Comment
-
Pa mislim da je redni sestak izdrzljiviji. samo ako se uzme u obzir da poseduje manji broj mehanickih sklopova od V motora samim tim i manju verovatnocu kvara. Ima manu R6 kod BMW-a naprimer 6 -ti cilindar se najslabije hladi, ima vise vibracija itd. Ali zato ima snage, zvuk i izdrzljivost.Comment
-
Redna konfiguracija definitivno ima prednost što se tiče jednostavnosti i pouzdanosti.Prednost V postavke je kompaktnost, ali plaćena duplo komplikovanijom konstrukcijom.Ja sam uvek za rednu mašinu!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!Comment

Comment