kakve veze ima cena golfa i alfa i saab i sta ti ja znam sa hladnjakom ispod vozacevog sedista, za koji ne zna, jos uvek sa sigurnoscu, sta je?
vw golf 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ma poenta je da uvek se iznadje neko da se pravi pametan i vodi racuna o tudjem poslu, hvala bogu ima moderatora koji su zaduzeni za to, a isti taj pravi off gde nema mesta offu, Tetak pita za auto da kupi,a on postavlja neke babe na rolerima.
Morao sam da odgovorim, moderatori izbrisite posle ovaj moj post.Comment
-
Pa mozda da ohladi suvozaca kad pocne da se preznojava od brzine
Ipak je to vw,to BRE ideee
Moram i ja malo da izofujem,golf 2.8 i alfa 2.5 nemaju nikakvu slicnost i tu je alfa bolja u svemu.Mozda se mislilo da golf 2.8 dobija alfu ali 1.6
Inace organski ih ne podnosim ali pre neki dan sto videh golfa 4,sa tdi motorom od 150ks.--------no comment. Prva cetvorka koju sam video onako opremljenu,sa fabrickom navigacijom.....brooka.Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!Comment
-
Pa iako sam zestoka pristalica italijana,a zakleti mrznik vw stavljam ruku na srce i skidam kapu ovom golfu sto sam video i mogu samo da ti kazem da nijedna alfa osim 166-ice ne moze da mu parira po opremi!!!
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!Comment
-
Golf nije u istoj klasi sa 156.Ako si zapeo da dokazes da je Alfa auto za VW onda poredi 156 i Pasata.Alfa 156 je najvece djubre koje postoji.Imao sam jedan primerak od prvog vlasnika.Em sto se ceo raspada sa 150 000km na satu em je prodajes dve godine za 5500e i niko ni ne zove da vidi o cemu se radi.Originalno postavljeno od stefanvesUporedi tu cetvorku sa 156 sa najboljom opremom.Comment
-
147-gnoj
156-bora/dzeta
ostalo necu da komentarisem.
I ako nastavite sa prepucavanjem, zakljucavam temu!Comment
-
156-passat-audiA4Originalno postavljeno od Sasha147-gnoj
156-bora/dzeta
(156ica je mnogo veca od golfa, pogotovo prostor u kabini)
btw na brzinu sam zavirio ispod mog auta kod suvozaca al ne vidim nikakav hladnjak, mada je bio sumrak a kanal nemam
sad me bas zanima sta je to kod njega, moj auto je '98..
Jedan klik u Photoshopu i vec smo spremni za Evropu..Comment
Comment