da, 30 je valjda granica izmedju novcane kazne i oduzimanja dozvole jel tako?
Kojom brzinom vozite u gradu?
Collapse
X
-
Limit u USA je kako gde.
Po gradu se krece od 25 mph do 45 mph. Uglavnom je 35 mph.
Na autoputu se krece od 55 mph do 65 mph na istocnoj strani. Na zapadnoj strani maksimum je 75 mph.Comment
-
Zakljucak uglavnom svi voze brze po gradu nego po auto-putu
Kako nemam auto koji bi se posebno mogao pokazati na autoputu (a i nije mi to toliko interesantno), brzinu povecam van grada po krivinama gde ne ugrozavam nikoga sem sebe
, u gradu retko iznad propisa, ne moze-guzva + nemam para za taj sport
.
Comment
-
Ujutro od Zemuna Ka gazeli 80 km/h prvih par km, oko gazele 2km/h mozda 5km/h
Predvece kad idem kuci od Gazele do Zemuna i do 100km/h i gledam i smejem se oni pacenicima koji cekaju u pravcu Zemun - Gazela
.
Inace po gradu narocito nocu
laganica, vidim da moram da pazim na Vas gore koji jurcate
Comment
-
TakodjeOriginalno postavljeno od MOSLERPo sporednim ulicama do 60 km/h u proseku,na bulevarima do 80,poooonekad 100 ili malo iznad ali uglavnom nocu.
Kad sam u Nemackoj, onda uglavnom 10-ak km prekpo ogranicenja, ako sam sa autom na Nemacke table....dok sam vozio na nase, nije me bilo briga mnogo.
U USA se tek privikavam, ali od 25 do 45 milja, zavisno od ogranicenjaComment
-
30-70.
desi mi se da doguram do 80+ kada ne pratim brzinomer, ne osetim.
u bulevarima sa 4-8 traka za vožnju gde je pregledno vozim onoliko koliko ide ostali saobra?aj i ne gledam na brzinu.
u uzanim ulicama, naro?ito jednosmernim i naro?ito u blizini škola vozim 30tak nekada i manje.
uopšte izbegavam vožnju po uzanim zagušenim ulicama i radije napravim nešto više km po dužoj trasi ali sa širim ulicama gde nema ili je redje stajanje u koloni.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpgComment
-
To sve zavisi od raspolozenja sinoc sam npr. "proleteo" bulevarom sa oko 140, od Vuka do pravnog
, ali u principu od 40-80.
Jedino nocu kad se vracam sa sljake ili provoda "zakucam" kazaljku na 40-50 i lagano!
P.S. "Sve je vise ludaka koji prolaze na crveno svetlo"!!!Comment
-
danju 70-80km/h (obicno i vozim oko 70 po gradu)
nocu do 140km/h (ali samo na duuugim ulicama gdje nema mogucnosti da mi neko izleti - zivim u aglomeraciji od cca. 3 miiona stanovnika)
a onim Z3-M sam proletio 230km/h oko 14.00
Zovem se Miroslav i pravim igračke.Comment
Comment