Na koliko mesta za sedenje su vam registrovani automobili?
Pitanje za sve vlasnike crx-a
Collapse
X
-
-
Meni na Prelude na prosloj registraciji prepravili sa 5 na 4, kazu tako je po fabrickoj specifikaciji, verovato bi onda i CRX trebao da je na 4?The time you enjoy wasting is not wasted time
Growing old is mandatory, growing wise is optionalComment
-
-
ok 2ga generacija nije problem, svi je registruju na 5 i nije problem, nego nam se pojavila prva kojoj je upisano dva mesta za sedenje a covek bi jos.....steta sto ovde niko nema prvuComment
-
Shone, nauči da si ti čovek krupniji 2x od prosekaOriginalno postavljeno od shone190Bane, mozda si vozio 3 kepeca pozadi
Normalne ljude neznam samo gde bi spakovao, osim ako jedan nije seo u gepek 
... Sedele su tri devojke pozadi, visoke manje od 170cm, normale, nisu kepeci, jednu poznaje i Neman
Comment
-
Ja imam prvu generaciju CRX-a i registrovana je za 5. Uspeli smo da se naguramo-kad čeljad nisu besna ni kuća(CRX) nije tesnaOriginalno postavljeno od Timothy Learyok 2ga generacija nije problem, svi je registruju na 5 i nije problem, nego nam se pojavila prva kojoj je upisano dva mesta za sedenje a covek bi jos.....steta sto ovde niko nema prvu
Comment
-
-
registrovan za petoro
dobro je da nije bilo murije jer sam vozio sam 6-oro kroz Zemun
troje napred i troje pozadi!
s obzirom da mi je auto i ovako dosta nizak, par puta smo zakacili auspuh i to po ravnom!!Comment
Comment