Originalno postavljeno od sn00py
GARAZA MINIJATURNIH MODELA
Collapse
X
-
Comment
-
da se i ja pohvalim sa novim modelom u Hemi's Muscle Garage...
Oldsmobile Super 88 Convertible iz 1955 god... 1:26 a Welly je proizvodjac. Posto su amerikanci iz 50tih generalo zeznuti zbog mnogo hromiranih delova na karoseriji i enterijeru, Welly se tu potrudio ali je motor malo zapostavljen za razliku od drugih Welly modela kod kojih je motor uvek jako detaljan. Ipak, sve u svemu, bas interesantan model...

Comment
-
Nisam bas dugo postavljao, a evo sta mi je sve stiglo u medjuvremenu od 1:18. Trenutno je sve "visak", nemam mesta za njih pa moraju da cekaju dok ne stigne novi namestaj.

Comment
-
Obicno nemam problema jer ih drzim u podrumu, a gosti kad dodju uglavnom ne silaze u podrum.Originalno postavljeno od Milorad90@horsepower
Jedan mali off
Sta radis kad ti dodje neko dete i vidi sve te autice?
Kako se izboris sa njim?
Imam jedan izuzetak, a to je za slavu. Prosle godine su mi razbili nekoliko autica. Nisam ih hteo prekrivati jer nisam ocekivao da ce iko od male dece doci, kad ono doslo 2-3. I krenu sa plakanjem dok im nesto ne das. Razbili su mi prednji deo od Tony Stewart's NASCAR Chevy Monte Carlo, jedno ogledalo sa Ford Lightning i prednji branik sa Dodge Ram. Rama sa uspeo popraviti, ali ostala 2 nisam. Monte Carlo sam kupio novi, a Lightning jos uvek stoji onako bez prozora.
Ove godine nema sanse da cu napraviti istu gresku. Prekrivam sa necim sve modele pa makar znao da nijedno malo dete nece doci.Comment

!
.
Comment