A koliko snage moze da se dobije procentualno sa IC-om
Turbopunjac - trajnost i pouzdanost?
Collapse
X
-
IC nije na odmet ocistiti ukoliko je bio na motoru TuRbo koji je curio ulje u kompresorski deo.
Moze prvo benzinom , izmuckati i zavrsiti sa alkoholom, neostavlja nista iza sebe.
==============
Wiz >> Hm.. mitanje ima puno veze sa ostatkom konfiguracije, no verujem da jedan topao letnji dan na tvom motoru moze da bude razlika od 5-10Ks .Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mindComment
-
Jest' da je kod tebe Opel u pitanju, ali sam postupak ciscenja je isti:Interesuje me da li IC treba povremeno da se cisti i kako?
Comment
-
MAKE SURE IT'S THE INTERCOOLER AND NOT THE RADIATOR!!!

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.Comment
-
Integrale je imala plasticni (!!!) i aluminijumski IC...
doduse ta plastika je... hmmm... ne znam ni sam...
zvuk koji imaju VW automobili sa trubinama je zbog karakteristicnog
wastegate-a cini mi se...
inace Garrett su THE BEST... jos ako je ball bearing...
i ako na T3 se doda kuciste kompresora od T4
kvalitetan BOV takodje doprinosi produzenom veku turbine obzirom
da uz pravilnu konfiguraciju ima manji povratni pritisak u kompresoru...2008. Leon
"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."Comment
-
koliko znam WG nema nikakve veze sa zvukom koji TuRBina proizvodi u trenucima ubrzavanja...
zar ne?
da moj IC je alu+plastika...
2TETAK:
evo TETAK malo informacija...ne pise koja je ali pise koliko "puni" bar-a
[/img]
Injection is good,but I'd rather be blown!Comment
-
Originalno postavljeno od WizRankok a sto nisi uzeo original sa DTI 2.0 motora,ja mislim da znam gde ima
ma teo sam ali trazio mi na otpadu 3000 din...
neka fala...ne treba
Injection is good,but I'd rather be blown!Comment
-
Hvala na dobrodoslici, evo upravo odoh da se predstavim, nisam ranije primetioOriginalno postavljeno od BOOSTHehe.. micko, dobrodoshao!
Jesi ti radio kao sto je ovaj opisao na sajtu?
Nista samo pitam
A nisam jos cistio IC, radi mi auto ko sat pa mislim nema jos potrebe (A4 1.9 TDI 110ks '98. 135.000km)Comment
-
A kako nema??? Visak pritiska ispusta napolje radi stabilnijeg nadpunjenja... doduse postoje i verzije WG-a koje ga vracaju u izduvnu granu...2008. Leon
"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."Comment
Comment