Retrovizor
Collapse
X
-
-
Nije ti brat kriv...to je cest problem na mazdama.
Ja sma negde napisao kako se to moze popraviti, mada je tebi i staklo razbijeno.
Ko zna gde je to nek ostavi coveku link...
Nov retrovizor kod aleksandra ti je 7000 din, cisto da imas i tui informaciju.pozdrav

Comment
-
Retrovizor mu nije slomljen...(osim stakla)
Na mazdi je lose odradjen taj zglob i unutra ulazi voda pa korodiraju lezajevi koji vrze pomeranje zgloba, onda zglob zariba i lezaj se raspadne...
Retrovizor mora da "radi" tj. da moze da se pomera levo/desno, probajte ali kome se ne pomera, velika verovatnoca da ce da zavrsi kao onaj gore na slici
pozdrav

Comment
-
Ej pa i kod mene je isti retrovizor
Tek prije nekoliko dana sam ga lijepio
I uhvati on, međutim pošto taj dio drži opruga koja stvara velik pritisak lako pukne....
Sve namjestio i juče ga sam polomim,slučajno
Nego kod mene je staklo ok takod da bi mi trebo samo "zglob" ili evenutalno sva plastika sem ogledala i motorića
Ima li šanse da se tako nešto nađe????
@bjelanovicm02
Ajde baš javi koliko si platio
p.s. Koje je najjače ljepilo koje preporučujete???
Comment
-
Pa je isto ovako malo površina za ljepljenje????
Hmmm, znaš kako, ovo je banjaluka i šansa da to nađem je veoma veoma veoma veoma malena
Ja sam ovo lijepio sa nekim locktite super bla bla
A vidio sam da ima neki UHU (poznat proizvođač) i ima više vrsta
Ova koja je meni zapala za oko je neki što drži do 300 kg,a da ne zaboravim napomenuti da je dvokompontno tako da mi ulijeva neko povjerenjeComment
-
Imaš li neki kontakt tog Aleksandra. A retrovizor se normalno okretao oko zgloba i napred i nazad, nego nije otporan na bočne udarce u komšijin golf. Ideš u rikverc velikom brzinom, smotaš naglo pun desni i zabodeš retrovizor u prozor golfa I. Prozor se razbije i nikakvog drugog kontakta ne bude. To je umetnost.Nov retrovizor kod aleksandra ti je 7000 din, cisto da imas i tui informaciju.Comment

Comment