PASSAT (CLS) Coupé
Collapse
X
-
-
Ovo je neki mix Vectre i Lagune ?! I kako je to coupe ? Felne od Skode ?!
Moglo je to i bolje ... Nisam ljubitelj VW-a, ali uz tolika sredstva ... moze to mnogo bolje ... Ne ocekujem od njih da naprave auto za kojim ces da se okrenes na ulici, ali ovo je totalan prosek mediokriteta.Comment
-
Vagen na milion nacina pokusava da se ubaci u premium klasu i konkurise mercu i audiju itd..., ne znam dali ima smisla praviti ovakav auto...,tj dali ce biti kupaca?...(nesto mi pade Pheaton na pamet, ne znam zasto....???)ko zna zna...a ko ne zna...nek ide u salon...Comment
-
VW Passat CC
VW Passat CC: Svetska premijera danas u Detroidu
Kao što se i očekivalo, Passat CC karakterišu elegantne linije coupea, ali uz zadržavanje limuzinskih standarda.
Tu se prije svega misli na prostranost, kao i činjenicu da automobil Passat i dalje ima četiri vrata.
Ameri, pa tako i Evropljani, na raspolaganju će imati isključivo benzince s direktnim ubrizgavanjem goriva.
Poznat je i raspon snaga, od 160 (1.8 TSI), pa sve do čak 300 KS (3.6 V6).
Passat CC je prava zver na asfaltu, top izvedba opremljena 4Motion pogonom hvata 100 km/h za svega 5,6 sekundi i bez problema dostiže limitiranih 250 km/h.
Od dizelaša, kupcima će se nuditi 2.0 TDI u izvedbi sa 140, odnosno 170 KS.
Tu su još DDC (Dynamic Drive Control) sistem kontrole vešanja,
Park Assist pomoć pri parkiranju,
ACC sistem održavanja razmaka i još štošta.
Još i ovo, CC izvedba ima i stakleni panoramski krov.
Saznaje se kako model na evropske puteve stiže u drugoj polovini godine.
http://jalopnik.com/344225/detroit-auto ... coupe-liveblago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno TComment
-
-

Comment