Najava

Collapse
No announcement yet.

Automobil za pocetnika do 80kw i 1800e

Collapse
X

• Vreme
  • Show
Clear All
new posts

• Automobil za pocetnika do 80kw i 1800e

Koji automobil preporucujete sa jeftinim odrzavanjem i potrosnjom a da nije suvise mali?
    Ja sam preporucio yaris 1.0 ali mu nalaze manu da je mali,mozda clio,twingo 1.2,peugeot 307 1.4hdi,polo 1.9sdi,seat ibiza 1.9tdi...?

Ako mora da bude jeftin za održavanje onda bolje neki mali benzinac na TNG.

Comment

Sta preporucujete,mada vise odgovara bez plina,mada sve se moze razmotriti?

Comment

Nemam konkretnu preporuku ali najjeftiniji je punto. Toyota sigurno dobar izbor ali za te pare nisam siguran da li može da se nađe.

Comment

Punto nikako,ja sam ga imao,1.2 slinavi,uglavnom su truli,moj je bio,takodje kolega je imao jtd takodje je bio truo,novije generacije koliko znam elektricni servo se ne servisira vec menja,a ni ostala elektrika nije sjajna...katastrofa od vozila,nije ni cudo da su ga pravili i u Zastavi.

Kako 307 1.6 podnosi plin,mozda dacia logan 1.4 2008 sa plinom?
          Kakav je daewoo lacetti 1.4 bez plina?Ili daewoo kalos 1.5?mada mislim da oni dosta trose.
          Last edited by megan82; 05.01.2022, 14:20.

Comment

Clio 2, Polo mada i oni znaju da pokazu rdju na sajtnama.

Послато са SM-G991B помоћу Тапатока

Comment

ovo je kod mene u kuci bio auto za pocetnika, uklapa se u sve zahteve

Pretraga automobila | Polovni automobili - auto oglasi Najposećeniji sajt za polovne i nove automobile u Srbiji. Kupite ili prodajte auto putem besplatnih oglasa.

Naravno, bolje Yaris nego Punto, Clio....
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Originalno postavljeno od megan82
                Punto nikako,ja sam ga imao,1.2 slinavi,uglavnom su truli,moj je bio,takodje kolega je imao jtd takodje je bio truo,novije generacije koliko znam elektricni servo se ne servisira vec menja,a ni ostala elektrika nije sjajna...katastrofa od vozila,nije ni cudo da su ga pravili i u Zastavi.

Kako 307 1.6 podnosi plin,mozda dacia logan 1.4 2008 sa plinom?
                Kakav je daewoo lacetti 1.4 bez plina?Ili daewoo kalos 1.5?mada mislim da oni dosta trose.
                To da li je truo uglavnom zavisi od toga odakle je uvezen auto. Ako je došao iz Švajcarske, Nemačke ili Austrije onda nije ni čudo. Mi smo u porodici imali 2 punta i Lanciu Y i nijedan auto nije imao ni tačkicu rđe. Nije neki kvalitet ali zato je i jeftin za kupovinu i održavanje.

Comment

Istina,moj punto je bio iz Nemacke kao i od kolege.
                  Almera lepa,potrosnja nesto 8l u graskoj voznji ali pa i vredi.
                  Nista niste napisali za pezo 307 1,6 sa plinom i daciju 1,4 sa plinom?
                  Sto se tice clia 2 i pola,koji motor preporucujete?
                  Inace sam preporucio i nisan micru k11 1.0 ona ima motor na lanac,mala potrosnja,ali je i manjih dimenzija.
                  Last edited by megan82; 05.01.2022, 23:39.

Comment

Ne znam za pežo, meni je 307 šupalj nekako. Clio 2 sam vozio u par navrata i nisam baš bio oduševljen. Skučen je dosta a one kadice od sedišta su katastrofa za malo krupnijeg čoveka. Nekako mi Almera najpribližnije od svega što je ovde spomenuto.

Comment

pa pocetnik ako je,bolje nsto manje i preglednije napred,gde se sedi na visem polozaju.

naprimer https://www.polovniautomobili.com/au...0_pc0_pl1_plv0

ili neka panda.
                      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Jazz ili npr Seat Leon. On ti je jedan od prostranijih unutra. Gledam benzinca bez ugrađenog plina.
                        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

Jazz za 1700, 1800e ima jedno 300k km i najmanje 500e ulaganja

Comment

Sta fali jazzu,nisma cuo do sad za loseg japanca.
                            Leon zanimljiv,ali ne znam koji benzinski motori su dobri.
                            Razmisljao cak i o hyundai,ali koliko vidim motori im trose ulje.

Comment

Jazzu ne fali nista, imam ih 2 komada, samo kazem da ako se pazari za te pare, mora da ima jos ulaganja. ako hoces, mogu da ti prodam jednog, ali je preko 3000e

Comment

Working...
                              X
                              😀
                              🥰
                              🤢
                              😎
                              😡
                              👍
                              👎