Da li je 508 pametna kupovina, ili ici na nesto drugo?

Collapse
X

• Vreme
  • Show
Clear All
new posts
  • DexterMorgan
    CBC Početnik
    • 15.12.2023
    • 3
    • Beograd
    • Fiat Bravo

Da li je 508 pametna kupovina, ili ici na nesto drugo?

Otisao sam skoro pogledao jedan, karavan GT opremi sve skoro ima sto bi mogao da ima, meni se jako dopao auto i cena je prihvatljiva. 2.0 hdi automatik klasican, ne bi trebalo tu da kma greske, ali onda se desilo nesto sto me je skroz odvratilo od kupovine.

Dok je auto radio i dok sam bio u autu izasla mi je greska da kljuc nije u autu, iako je bio pored mene, a onda sam pretrazio svaki forum na koji sam mogao da naletim o ovome. Nasao sam to da ih keyless bas zeza, i sto je najgore nema nekog konkretnog resenja, a sto je najgore od svega moze doci do toga da auto ne moze da se upali sto je vec ogroman problem.

Da li je neko imao iskustva sa 508, sa keyless, problema i kako ga je resio? Da li se treba bojati toga, da li je resiv problem?

Ili da ipak idem na nesto drugo.
    ​​​​​
  • sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 3164
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 166TS

Taj auto je na mene ostavio vrlo pozitivan utisak ali nisam ga posedovao, već samo provozao nekih 2 dana.

Comment

• DexterMorgan
      CBC Početnik
      • 15.12.2023
      • 3
      • Beograd
      • Fiat Bravo

Da i na mene je, ovaj je bio karavan panorama ogromna, jako mi se svideo auto, 2016 godiste GT oprema bas bas lep auto, samo taj keyless me toliko plasi do te mere da me odvrati od kupovine. Nije problem sto se kvari, sve se da popraviti, vec ne problem sto nema konkretno resenje za taj problem pa dolazi i odlazi samo od sebe kako sam pohvatao po netu...

Comment

• sErGiO
        Moderator
        • 30.01.2007
        • 3164
        • Neko selo pored Beogr
        • Alfa Romeo 166TS

Jbg to je pežo. Ja sad vozim 308-icu i kod njih je normalno da kad ti crkne jedna sijalica pa je ti zameniš odma crkne druga i tako to traje par dana dok sve ne izmenjsš

Comment

• bax76
          CBC Senator XXL
          • 07.11.2006
          • 606
          • BG

Za motor od 180ks, postoji neki fabricki problem, zakuca motor oko 180.000km. Desilo se rodjaku, majstor mu je rekao da je to uobicajeno, inace godonama je vozio 2.0 hdi u drigim modelima

Comment

Working...