Poštovani članovi,
Došlo je do problema sa fekalnim hakerom koji je poremetio sistem, iz tog razloga su svima šife zastarile (nevažeće) i treba da je obnovite preko linka koji će Vam se pojaviti u toj poruci kad pokušate da se logujete. Ukoliko imate problema sa lošim ili promenjenim mejl nalogom, imate kontak u meniju i opišite problem, stari mail koji je bio i sl..
Odoh do Šapca
Estetski ne izgleda toliko loše, mada mislim da je prešao više od navedene km. Reklo bi se da ga je vozio neko ko nije baš mnogo obraćao pažnju na auto pa je preporuka da se dobro proverki u kakvom je stanju mehanički. Iako bi trebalo da ovaj motor ima lanac pa će ti mnogi reći da se ne radi veliki servis, veliki servis se itekako radi i menjaju se i lanac i lančanici i vodena pumpa i još ponešto i to košta blizu 300e, tako da to imaj na umu. To je možda i najveća stavka kod ovog auta.
da cudno to za rucnu,mada po volanu ,pedalama a narocito vozackom sedistu ne izgleda pohabano .
mozd acudan stil vosnje neki
ali nebitna stavka mislim,ima tu jos mnogo sta da se pogleda.
a sve ono sto nije skupo ili nije preterano vazno i ne smeta. ipak je to polovan auto.
EDIT : nije sa dugmetom na rucnoj nista,takve su na EVO ,dugme je srebrne boje.
Poznanici moje majke imaju isto eva, 2011, 1.3mjt, uvezli pre 3 god i samo sin vozio, treba taj auto da pogledam u toku sledeće nedelje, mislim da bi ga dali za sličnu cenu, tako da bih znao od koga kupujem što je veliki plus jelte, naravno provericu sve kao da gledam bilo koji auto ali mnogo mi je sigurnije ovako. Ako možemo da se dogovorimo oko cene to će vrv biti to. Reci mi Sergio, zbog čega kazu da se ne radi veliki servis kad auto ima lanac?
Ljudi misle, kada motor za razvod koristi lanac umesto zupčastog kaiša, da se ne radi veliki servis jer se lanac ne menja. Ali nisu u pravu, lanac se menja, mada ređe nego kaiš. Pod jedan pumpa za vodu mora da se menja, a ona je jedan od krucijalnih delova u sistemu hlađenja motora. Ako ona zakaže pregrejaće se motor a to onda vodi ka krivljenju glave motora itd...Pod dva ako želiš pouzdan auto koji te neće ostaviti na putu zameniš lanac i lančanike, sa svim ostalim delovima koji se podrazumevaju u toj operaciji i miran si dok je auto kod tebe.
taj konkretno 1,3 dizel u EVU ,vodenu pumpu mu pokrece linijski kajs a ne lanac . ja licno ispravan lanac ,lancanike nikad nebih menjao, onako..
kod motora sa lancem uvek ulje po specifikaciji,uvek blizu max, i uvek zamena malo ranije nego sto je propisano.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Ja upravo danas kaparisao za klinca Lanciu Ypsilon 1.4 70kw... Na oko jako lep mali autic zgodan za grad mada sa ovim motorom lagano moze i na dalji put...
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Comment