I kod razloga ih treba izbegavati?
Prvi automobil za početnika 80kw 2. 500e
Collapse
X
-
-
za pocetak ako ce da se vozi vise od dve osobe, a kako pricamo o pocetniku koji ce, kako neko rece, stalno da bude u autu, pa tamo, vamo sa drustvom..... a ako mu se posreci pa u skorije vreme zabode i prinovu, a bez nekog kesha za drugi auto....Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.Comment
-
klotara al ima klimu, prostran,jeftin za odrzavanje,kad dosadi lako prodas.
ili ovako dizel 1242 ccm 75ks , nema manje potrosnje,registracije od ovog,a da je ovako prostrano.
samo ih proveri sve kod majstora,sta god da uzimas,da neuzmes nesto sa vecim kvarovima,neodrzavano.
od toga ne moze da te spase ni jedna marka ili visoka cena.Last edited by zoranbg; 07.08.2023, 10:20.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.Comment
-
-
Šta mislite o ovoj ponudi?
Čitao sam malo i video da su oba motora jako pouzdana, interesuje me da li ih je lickao a da ja neiskusnim okom ne vidim na slikama. Uglavnom, za potrošnju održavanje i ostalo koliko znam Yaris je jako pouzdan. Jeste manji automobil, to moram uživo da vidim koliko mesta ima da ne bih bio kasnije u problemu. Primarno mislim na to da li mogu da stavim gitaru u gepek i da li zapravo neko moze da sedne izaComment
-
Koliko sam video na verziji od 2005-6 nadalje je malo veći, čini mi se da je ceo auto gabaritniji, mada vidim da je samo 10cm duži.
Jel zna neko nesto o Kia Rio automobilu?Comment
-
dobre su toyote , proveris sve mehanicki elektronika,ako ti odgovara velicina auta-gepeka. obrati kod starijih yarisa paznju na limariju pozadi ispod branika zadnjeg i odozdole generalno,oce da pocnu da rdjaju trule.
i odaberi jednom vec sta se tebi svidja
nemoras da gledas sve marke.
nepostoji neka marka koja je toliko dobra , da je to kao neka tajna,pa ti sad saznas. i zeznes sve ostale koji to neznaju
svi ti prozvodjaci prave kola preko 100 godina . najvaznije je da kupis sta se tebi svidja, i nadjes takav auto dobar promerak sa dobrom cenom.
sta se tebi SVIDJA ??Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.Comment
-
Odlicna postavka, problem je što se to malo menja od kad sam usao u ceo proces, bukvalno sizofrena cepanja. U početku od svega što sam gledao Fiat Evo mi je bio the best, bombona dizajn za gradski auto, prostran, lak za održavanje sve.
Posle toga mi se smanji budžet iz nekih razloga pa krenem da gledam seata, pezoa 307 i malo Hondu Jazz. Onda sam naleteo na onog Klia koji mi se mnogo svidja, međutim vozio sam se skoro s drugarom u kolima njegove žene Toyota nije Yaris ali nešto slično 2010. Auto toliko zabavno izgleda i oseća se za vožnju da je to nešto neverovatno, tako da imam osecaj da bih se puno zabavio a ako želim da budem 'ozbiljan' onda nesto od ovog gore bi bila bolja priča. Sad sam video da su neki ljudi koje potenc znam okačili Fiat Evo 2011 za 3000e što je stvarno dobra cena ako je sve okej pa mozda na kraju krenem tim putemComment
-

Comment