Ja bi zaobišao svaki C4. Taj auto kad krene da pravi probleme onda si pukao. A sve su neke gluposti, od klima uređaja, svetala, elektrike...Drugar je vozio par godina takav C4 koji je kupio od prvog vlasnika (kupljen nov u Srbiji) i u početku je to bio dobar auto ali kada je počeo da zeza onda tu nije bilo kraja. Da ti ne pričam kakve su to nenormalne stvari.
Prvi automobil za početnika 80kw 2. 500e
Collapse
X
-
Hvala na savetima, meni iskreno ova žuta ni malo ne smeta čak mi se dopada, samo mi bilo čudno a malo i dalje da ga ne prodaje za više para. Verovatno cu onda da pozovem pa da odem da vidim. Jel okej da vidim gde ima najbliži renoov servis da odrade svu dijagnostiku i provere auto ili da vodim nekog mehaničara sa sobom?Comment
-
Jel ovo možda bolja priča za te pare?Comment
-
-
Ako ti nije daleko za pogledati ne trebas nikog. Odes prvo vidis jel ti se dopada i kako izgleda oa onda dalje.
Honda jeste makina ali je starija i benzin.
Ovamo dobijas mladji auto i jako mali potrosac.
Omjer je po dzepu razlika oko 3litra minimum na 100km. Kad sracunas u parama videces za koliko vremena ostane fin novac.
Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka
Ford je jako los auto...
Golf 5 je vracen bar duplo a i kubure sa losim limom. Tako da bi zaobisao.Comment
-
Evo jos dva oglasa koji mi se čine zanimljivim. Nemam nikakve informacije ni iskustva s golfom i sa fordom, cak sam probao ovde da prekopam info o ovoj petici s 1.4 motorom i tom konjazom ali nisam mnogo nasao. Kakva su vasa mišljenja i iskustva s tim modelima i sta mislite o ovim konkretnim primercima s oglasa?Comment
-
Ima smisla, hvala. Nego ja sve u nekom mentalitetu da ako idem idem da kupim ne da gledam, nije mi palo na pamet da odem da vidim pa da razmislim o svemu nego ili uzimam ili ne uzimam. Malo sam nesiguran jer sam čitao ovde na forumu uputstvo sta sve treba gledati kad se gleda automobil i koliko tu stvari ima pa sve sam u fazonu da ne znam dovoljno i vodim nekog sa sobom ali ima smisla da za prvo gledanje odem i vidim sam jer mozda tad već bude ne i onda sam dzabe vukao nekog sa sobomAko ti nije daleko za pogledati ne trebas nikog. Odes prvo vidis jel ti se dopada i kako izgleda oa onda dalje.
Honda jeste makina ali je starija i benzin.
Ovamo dobijas mladji auto i jako mali potrosac.
Omjer je po dzepu razlika oko 3litra minimum na 100km. Kad sracunas u parama videces za koliko vremena ostane fin novac.
Poslato sa PGT-N19 pomoću TapatokaComment
-
Pa sto ds placas majstora bezveze. Dodjes tamo a ne svidja ti se. Ili bude los onako na prvu. Najlakse ti popisi na papir. Odes pogledas i napravis neki presjek stanja da znas sta i kako. I onda majstor. Al krsten majstor. Ovlasteni servis nije od pomoći. Tamo monteri rade.
Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka
Comment
-
-
Pa većinom bi bila gradska vožnja, mozda 30-40km dnevno, sto mu dodje izmedju 10-15 hiljada godisnjeComment
-
Još jedno pitanje, da li provetiti svaki auto preko car verticala? Npr pre nego što odem da gledam Klia da mu tražim broj sasije i proverim na CV, jel su pouzdane informacije?Comment
-
Čisto sumnjam da ćeš dobiti mnogo informacija preko Car Verticala o automobilima koji su u Srbiji 10 godina i u toj ceni. To verovatno ima smisla za skuplje i mlađe automobile koji se dovoze iz inostranstva.
Comment
Comment