Poštovani članovi,
Došlo je do problema sa fekalnim hakerom koji je poremetio sistem, iz tog razloga su svima šife zastarile (nevažeće) i treba da je obnovite preko linka koji će Vam se pojaviti u toj poruci kad pokušate da se logujete. Ukoliko imate problema sa lošim ili promenjenim mejl nalogom, imate kontak u meniju i opišite problem, stari mail koji je bio i sl..
Hvala na pitanju, nisam jos, na kraju najviše gledam 307icu, Hondu Jazz pogledam isto ima jedna koja izgleda okej ali je boja zaista za mene previše, neka jaka tirkizna. Da li je 1.6 hdi kod 307ce pouzdan koliko i 2.0hdi? I da li je okej da ovde postavim neke linkove oglasa i cujem vaše mišljenje jer kažem, sigurno nisam tako iskusan u gledanju automobila kao članovi foruma koji su dugo ovde.
Moguće da ima i toga ali nije se desilo da vidim korektan auto s korektnom cenom da stoji duže od 6-7 dana na oglasima. Tipa da prodaje vlasnik, da ga ima bar 4-5 godina i da je oko ili ispod 250.000km
Moguće da ima i toga ali nije se desilo da vidim korektan auto s korektnom cenom da stoji duže od 6-7 dana na oglasima. Tipa da prodaje vlasnik, da ga ima bar 4-5 godina i da je oko ili ispod 250.000km
Nema tu pravila, dešava se da auto ode za dan, a dešava se i da ne može mesecima da se proda iako je dobar. Ima tu mnogo faktora. Uglavnom ovako leti i oko nove godine se teže prodaju automobili jer ljudi razmišljaju o drugim stvarima a i pare su opredeljene za druge stvari.
u toj ponudi prvo bih gledao C4 pa Clia, posle toga neki majstor-servis da pregledaju auto.
ostalo sto si prikazao,matoro ,skupo, taj hyundai to godiste je vencanica.. ima moj kolega..znam. i limarija tu bude pri kraju.
sad je ipak 2023 godina.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Hvala na savetu. Ne čini ti se ova ponuda za clia kao too good to be true? Za ovo stanje, kilometrazu sve razmišljam da bi bila jača cena mada mozda je i sve korektno... Ipak mora da se vidi i proveri na licu mesta
Klio na prvom mjestu. Ako ti boja odgovara. Jako jeftino odrzavanje. Onda citroen. Ostalo su les do lesa. Auta koja imaju 20 godina imaju 200000km kako da ne
Taj c4 mi je ruzan auto. I jako los pregled kroz zadnju sajbu. Kod njih gledaj isto lim rubovi i spic haube.
Takodje kad budes isao da gledas pregledaj sva stakla. Tu su brojevi proizvodnje. Po tom mozes znati da li je bilo lupanja stakala. Pregledaj zazore otvore vrata haube gepeka. Svjetla pogledaj. Ako nisu ista, jedno vise zuto i slicno. Onda bilo zamjene. U dzepove gepeka i pod gepeka obavezno pregledati.
Comment