U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-

If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23 -
Re: U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Verovatno je bio u sendvichu ili grupnjaku i to grubom. Nisam mogao da slikam sa strane, nije bilo dovoljno svetla. Ovo sam na brzaka skljocnu dok sam se vracao iz Kovilova.
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23Comment
-
Comment
-
To se zaleteo Beogradskom? Astra?Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Comment
-
Comment
-
Pocetna stanica autobusa 26 u Dunavskoj ulici, BG. Kako autobusi zauzmu pola trake, i bzirom da je to tranzit za Pancevo kamioni su prinudjeni da ih obilaze i da predju delom u suprotan smer. Sve je ok i ima mesta za sve kada se to radi polako i pazljivo. Cesto (najcesce) to nije slucaj jer kamiondije ne *ebu zivu silu i onda je samo pitanje kada ce da dodje do ovako neceg - coveku auto stradao ni krivom ni duznom (verovatno totalka s obzirom na starost), a kamiondzija nije ni stao vec je produzio dalje...
Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Comment
-
Autobusi tu stoje dok cekaju svoj red za polazak, cesto i po 3-4 u nizu, tako da nema druge nego da se zaobilaze preko pune linije. Problem je sto mnogi to rade bez usporavanja.Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Comment
-
http://www.b92.net/automobili/vesti.php ... _id=518232Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Comment
-
Pa ti vozi male gradske automobilčiće ...Devojka koja je upravljala Renaultom Clio pretrpela je povrede i prebačena je u bolnicu. Vozač Touarega nije zadobio ni ogrebotinu.
Najbolji su ti što stoje kod ograde i preteOkupljeni građani u jednom trenutku počeli su da viču i da prete vozaču Touarega zbog nesreće koju je izazvao, dok su se rođaci povređene osobe pitali zašto niko nije priveden.
, a privođenja nema jer nema teških telesnih povreda, umišljaja i sl.
Comment
-
Meni samo nije jasno kako je devojka u Cliu povredjena kada je kabina netaknuta? Cak je i staklo na vozacevim vratima citavo,sto ukazuje da nije udarila ni u vrata.Jedino ako nije bila vezana pa je udarila glavom u A stub ali u tom slucaju sama je kriva.Comment

Comment