Mislim da vredi te pare, mada je mozda cak i jeftino... Zivot je neprocenjivo blago!!!!
U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
lako doslo, lako i otislo...
ko da se neko uzbudjuje za lovu, ali je auto svoje odigrao-dao svoj zivot da bi obezbedio onaj jedini.
jos jedan dokaz da moze daleko bolje da se prave auti od danasnjih (po meni blagih) normi kres testiranja.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpgComment
-
Mozda nije pravo mesto da ovo napisem ali...
Nedelja vece oko 21h auto-put od Nisa prema BG-u malo pre Smedereva na neosvetljenoj deonici puta video sam dva LUDAKA u kolima:
1. U krajnjoj desnoj traci sa ukljucenim migavcima (sva 4) vozi u suprotnom smeru bez svetala (ajd nekako i da ga razumem sto ne ometa nas koji dolazimo a kako on vidi gde ide?)
kratko posle toga
2. U srednjoj traci bez i jednog svetla (samo katadiopteri na zadnjem delu koje ima svaki auto) vozi u normalnom smeru oko 60 kmh. Primetili smo ga tek kad smo prisli na nekih 50m od vozila jer mu je zadnji deo bio prljav.
Sad vi zamislite da vozite 150+kmh na nasem auto-putu nocu....
Sta reci?"If everything seems under control, you're just not going fast enough."Comment
-
Sto s tice gore pomenutog ferrari-a, na dva sajta sam naso da je brzina bila 120+mph (200+kmh), da je vlasnik auta svedjanin ali da je on bio samo kao suvozac dok je vozac bio neki nemac.
Spominjala se i mogucnost da je ENZO bio umesan u trku sa SLR-om.
Ma...to su sve "oni" bolesni "amerikanci"
Comment
-
-
Sta je ono na ulici (u donjem lijevom uglu na slici)???Originalno postavljeno od WizKako nije otiso retrovizor jel vidis
=]
Da nije mozda retrovizor???
ps A sta je ono plavo?I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. DavisComment
-

Comment