Mesto za druženje i razmenu mišljenja [Arhiva]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Cujes li ti ovo Intarder....sad hoce na kulturno da nam ga zavuku....opasan igrac ovaj Dora
Intarderu...sta ja to cujem...zenis se u subotu.Jel' ja to poslednji treba da saznam
Gde si matori moj...sta se radi?
Kod mene klasika....klinac i ja sniperisemo po ceo dan.A malo kasnije idemo da se prosetamo.
Gde nam je Siera...sta se desava sa tim covekom.Jel' se iko cuo sa njim?You can run, but you can't hide.Comment
-
Intarderu sada sam tek video....covece 100 puta sam ti rekao da ne mozes zeniti vise od jedne zene.Aman covece to je poligamija....zakonom kaznjivo
Cudo jedno ovaj covek....kada se popne na neku, ne mozes ga pajserom skinuti
Voli ribu vise neg' leba.You can run, but you can't hide.Comment
-
Pa lepo kažem, njemu sve a vama šipak
Pravi gazda
Comment
-
Aaahhhhh, do bijesa.....Dora je poceo da unosi nemir u nase redove
You can run, but you can't hide.Comment
-
Tako je i Galileo bio kriv jer je tvrdio da je zemlja okrugla.... cccc...
Comment
-
Da li je iko primetio Dorin "nacin rada" ....nema ga uopste, a onda uleti, zavuce ga i PAFFF....nestane
Kao Coperfild
-
Comment
-
.....uvazeni i postovani drugari, ne znam hocu li to moci kasnije u toku ovog dana, pa bih zato iskoristio ovu priliku da svima koji ovde svracaju, cestitam srecnu Novu 2013.godinu i ako naredna godina ne moze da bude bolja, ne mora makar da bude losija.Sniperu, Intarderu, Sieri ali i svima nama iz " novog " preduzetjeta, zelim da nov biznis krene jos bolje a Dori da iz dosadasnje revizije, da avanzuje u menadzera novoosnovanog preduzeceta.Naravno i bez sale, svima zelim samo dobro zdravlje i dobru srecu, za ostalo ce te se vec snaci.

Comment
-
OHOHOOOOO.....pretekao me Driverxl
Intarderu, Driverxl-u, Dori, Sieri, Lanetu i svim clanovima CBC-a od srca zelim Srecnu Novu godinu i Bozic.
Da vam Nova godina donese mnogo zdravlja, radosti, srece, ljubavi, para i svega lepog.
P.S. a nama trojici tj. nasoj firmi jos vise musterija i jos vise devojaka i da sagradimo jos minimum 3 mosta

Pozdravlja Vas vas Sniper

Comment