Mesto za druženje i razmenu mišljenja [Arhiva]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Dobar dan svima.
Jedno pitanje za sve vozace....pre 5 minuta sam dobio obavestenje da je usvojeno uvodjenje dozvola i za kombije.
Zna li iko ista o ovom?You can run, but you can't hide.Comment
-
Dozvole za zemlje...koliko ja znam za vozila do 3.5 tone nisu potrebne dozvole, sem za Italiju.You can run, but you can't hide.Comment
-
To je u najmanju ruku ne buloza al ajde da budem kraći u priči.
Što se tiče dozvola svaka zemlja za sebe uvodi "ogranićenja tj dozvole" bilateralnim dogovorom dveju strana recimo te neke zemlje i Srbije i obrnuto i ti dogovori se prave obično na bazi reciprociteta.
Jedino gde nešta postoji oko dozvola za vozila tog tipa je Italija i može biti nešta za Rusiju ali nisam siguran, ostalo je za sada kako je i bilo do sadaRed Bull daje krila al zato rakija daje quatrroComment
-
Ja sam to Siera cuo jutros od kuma.
Ajde raspitacu se jos danas pa cu da vidim.
Mada ni ja ne verujem u to, ali...u Srbiji je sve moguce.You can run, but you can't hide.Comment
-
Nema šta da se raspituješ. To nije akt koji propisuje naša država već ostale države prema nama. Naša država recimo može da propiše da ako ta vozila i firme nisu registrovana u Ministarstvu saobraćaja da ne mogu da obavljaju delatnost ali tako nešta jednostavno nije izvodljivo.Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrroComment
-
S'obzirom da si prevoznik, vise verujem tebi.
Saznacu o cemu se radi pa ti javljam.You can run, but you can't hide.Comment
-

Comment