da je samo GTV u pitanju, ne bi bilo tako strasno nego lik ima 3 alfe koje propadaju ( GTV, Alfa Sud 3 vrata i Sud 5 vrata ) a mi sumnjamo da ima i jos jednu Alfu ali sakrivenu u garazi ( znamo i koji model, ali neka ostane tajna...
). E sad, sa ove 3 alfe koje se vide, moze se poskidati brdo delova a lako je moguce da jos toliko deloma ima vlasnik u steku.....
Kako ne treba!!!
Collapse
X
-
Koji motor, godište, stanje, cena, slike...?Originalno postavljeno od gorilermaSorry ako off-ujem,ali imam ja jednu GTV,crvenu...
Comment
-
-
-
Da stoji na ulici odavno bi odradili takvu varijantu ali posto je u ogradjenom prostoru, ne vredi.Comment
-
Ne, verovatno vise nije u bazi, a i nemam nikog u supu ko bi mogao da proveri.Comment
-
tablice su verovatno nove stavljene kad je zadnji put registrovana i tako su ostale,a to je bilo negde 99. godko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smoComment
-
ako mozes da nadjes neku vezu, u bazi je sigurno... jedino ako je poslednja registacija bila pre 30-ak godina, a to po broju nije moguce... osim ako je Tazz u pravu...156 2.5 V6 24v
Comment
Comment