Pomoc citroen 2.0 hdi 2009 dize temp od skoro

Collapse
X

• Vreme
  • Show
Clear All
new posts
  • ace__0
    CBC Početnik
    • 17.02.2024
    • 2
    • Beograd
    • Citroen C5

Pomoc citroen 2.0 hdi 2009 dize temp od skoro

Molim Vas za savet, pomoc ako neko imao ovakvu situaciju:
    Desilo mi se da je puklo crevo ka hladnjaku i auto mi je zamalo otisao u crveno, kvar otklonjen novi permant stavljen novo crevo. E sad…. posle toga ode drugo crevo iza motora isto otklonjen kvar itd… Od tad auto mi na uzbrdici dize temp jednu crtu, u gradu stani-kreni nista normalno, nizbrdo spusti temp motora 2,3 crte zavisi od nizbrdice i duzine. Nece odmah uzbrdo da podigne nego kasnije (npr uspon na Kopaonik). Od stvari koje su radjenje skoro su: menjan termostat, ciscen hladnjak, vel servis radjen normalno i mali svaki.
    Bio u servisu nema greske motor mislim da i pali lepo ventilator…
    Pomoc?
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17809
    • Novi Sad
    • Fiat Stilo

Zanimljiv problem. Nizbrdo nema opterećenja a uzbrdo ima. Iako radi ventilator pitanje je da li rade sve brzine, možda ne radi najveća. Opet, sa druge strane ne bi trebalo da padne temperatura nizbrdo, trebalo bi da to reguliše termostat i ne dozvoli tako nešto.
    Dijagnostika tu nema šta da kaže sem da se kontroliše temperatura otvaranja i zatvaranja termostata kao i rad ventilatora u svim brzinama.
    To mi pada na pamet
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• ace__0
      CBC Početnik
      • 17.02.2024
      • 2
      • Beograd
      • Citroen C5

Mozda jos neki info al ne znam da li je znacajno naime crevo od hladnjaka je malo tvrdje nego sto bi trebalo to je misljenje jednog majstora bilo ….

Comment

Working...