ima li ko da je stavio komutator od juga na mazdu 121
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Ako hoces onda uzmes sve sa juga komutator, bobinu i ozicenje.
Samo hall senzor ostavis u razvodniku i dve zice sa njega povezes sa dve zice na instalaciji juga
koje idu na jugov razvodnik.Comment
-
koji je dobar komutator nov, koga proizvođac? moj prekida kad se zagrije prije radio kad se upali. ne gasim četsto i radii kad nece da upali ja kučim po razvodniku malo on upali sad u radu stane ugasi auto kad se ohladi ponovo upali.... juče sam kupio drugi razvodnik, ali nevalja i fali neki kablova u njemu. stavicu sliku ako ko ima nek javi kako se veže ovaj.moj ima samo dva kabla na bobini... jos nedno pitanje nov komutator dođe u bg 3500 cjeli razvodnik 20 e sta je pametnije?

Last edited by goran.momak; 30.08.2015, 07:44.Comment
-
-
-
Comment
-
Kupio si razvodnik za motor sa ubrizgavanjem goriva. Tvoj je za karburator.
A za povezivanje senzora to je na 5 i 6 pinu. Zadnji desno. Ali i za juga imas
vise proizvodjaca, neki komutatori imaju izlaz za obrtomer neki nemaju itd...Comment
-
sta predlazes kao resenje nov komutator ili polovan razvodnik sta je resenje pametnije po tvom.ili da budzim od jugaComment
-
od koje mazde odgovara mozeli od 323 kako da ispitam taj senzor mozeli na unijomjer mozeli to majstor ispitati .znas koji ima blizu otpad palilule. jeli moze na kucanje dase opvrati taj senzor da radi pa stane.jos nesto mjenjan komutator na njoj prije 10 iz njemacke donjet novComment
-
izvadite razvodnik iz motora skinete srednji kabal iz raz.kape i prislonite na 4-5mm do mase motora onda okrecete osovinu razvodnika i vidite baca li varnicu,verovatno moze da se nabudzi od drugih kola ali samo koja imaju halov senzor,koja imaju spulnu [namotaj ] nemoze YUGO I Z101 ,OPEL DELKO SU SA SPULNOMComment
-
Comment
Comment