renault laguna 1 izduvna grana
Collapse
X
-
bas tako.ovde u slo da skinu granu traže 100 eura i da je nameste ponovo.grana sa katalizatorom 350 eura.450 eura i nisam siguran da je buka od grane 100%.vozio sam auto ovde kod raznih tipova.niko 100 posto ne garantuje.sve verovatno je to.verovatno je ono.ja dolazim krajem meseca za srbiju pa ako ima gde ko dobrog mehanicara bilo gde u srbiji bio bi zahvalan na preporuci ili broj telefona.da proba auto pa da kaze TO TI JE TO.ZIMI se cuje opasno a leti se moze trpeti ta buka.ne trosi vise goriva.u granicama normale.
Franjo zahvaljujem na pomoci.Comment
-
katalizator je onako uz izduvnu.kao da je zalepleno jedno za drugo.To zaboravih naglasiti jos,Gori mi lampica i od rucne.Kad je rukom pritisnem na silu do kraja ugasi se ali opet kad dodje u svoje leziste gori ta lampica.Ima li mozda to kakve veze ili je to neki senzor samo za zamenit?Comment
-
uglavnom lepe preporuke sta bih moglo biti ali u svakom slucaju bih voleo naci dobrog mehanicara da mi otkloni kvar ili bar da znam na cemu sam.Dobar savet je da odem i na vanredni pregled za gasove.Tu ce se videti jesu li katalizatori.Ako su oni otisli da udajem auto dok je vreme.Comment
-
kada sam vozio auto kod jednog mehanicara on mi je rekao da je katalizator riknuo.Od kuce do njega sam vozio 5 min i ovaj donji katalizator je bio toliko vruc da je ovaj odmah rekao da je to u pitanju.Sledeci dan sam vozio auto kod auspuh majstora i oni kazu da se katalizator tako greje i da mora bit vruć.kuckali su ga nekim
ali se unutra nista nije lomilo.e sad do ovog katalizatora koji je uz izduvnu niko nece da se upusta u prognoze jer se tesko skida.Kazu da ima dosta posla da se skine i ponovo namesti.
Comment
-
Da li si resio problem?bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
Ne predaj se nikad,osim kad moraš.Comment
Comment