Postovanje, trebala bi mi mala pomoc. Imam mazdu 3 1,6 benzin sa ugradjenim plinom i auto na plinu radi super a na benzinu slabo vuce do 1000 do 2000 obrtaja a posle radi super. Cistio sam klapnu gasa , map senzor i nista . Ima li neko mozda neku ideju. Hvala unapred.
Slabo vuce pri niskim obrtajima Mazda 3
Collapse
X
-
To sam i ja pomislio al reko mozda je nesto sto mogu sam da popravim, zaboravio sam da kazem da dok je hladan super radi dal zato sto je pod saugom ili ne ne znam al cim mu se podigne temp i obrtaji padnu slabije vuce. Ponekad mi i na leru obrtaji padaju.Comment
-
Probaj da voziš samo na benzin dva dana pa javi rezultat.Comment
-
Zimus kad sam isao na zimovanje rekli su mi da sipam neki cistac dizni u rezervoaz i da ga vozim tako. Na auto putu sam presao nekih 200 km na benzinu al nisam primetio da je nesto bolje, mozda nesto zanemarljivo al ne mogu da tvrdim.Comment
-
Gas može da bude krivac za takvo ponašanje motora. Vožnom dan dva samo na benzin eliminišeš ili potvrdiš to stanje.Comment
-
U većini slučajeva bi pomoglo ali ne znam koja je strategija ubrizgavanja za taj model i koliko "uči"posle reseta ali i to je jedan način za test.Comment
-
kako je ovaj bot prošao registraciju?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?Comment
-
Ako već treba onda menja mada da su one krivac na gasu bi radio još lošije. Moguće da su dizne prljave a možda i pumpa ne daje dovoljan proitisak...Comment

Comment