Bezveze gledam i vidim 3.2 V6 227hp, jel Alfin?
Da li je alfin motor
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Nema potrebe za tim phiii, jer je blok najgluplji deo motora (dobro, mozda eto karter), glava je ta koja je mozak, sto je i logicno, a one su iskljucivo Alfa Romeo...
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.Comment
-
Sta je ovo grupno teshenje...
pa neka je samo blok... ima glavu... neka je pravi fiat, ima alfin znak... neka ima prednji pogon i neka je prave slepci koji razmisljaju koji je sraf jeftiniji...
cccc... ako ovako krenemo ajde svi da polepimo alfa znakove na yugo i vichemo da je alfa...
ja kazem krsh... i ne mogu to nazvati cistim alfinim motorom kao i cela tehnika koje je nekada znacila alfu je odavno outsourceovana i zamenjena finansijski prihvatljivim delovima... alfa je ostala samo u znaku i u dizajnu donekle sve ostalo je otislo odavno... ali ovo su takve godine... i muskarci radjaju decu sto ne bi i alfa imala gm motor

Comment
-
Samo da znas da se one godine nece vratiti nikada, ne samo za Alfu, vec za bilo koga... =]
Svet se menja i mi moramo da zivimo u skladu sa tim...
A razlike su tako minimalne, sve se svelo na biranje automobila iz ubedjenja, nema vise onog karakteristicnog za ovaj, ili onaj brend...
I kad bude bio samo znak, ipak to ne mogu da promene...
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.Comment
-

C c c, mnogo ste bre ljudi (pre)optereceni, chak i ako krenete sa prichom od Opel Antare uvek zavrhite kod - BMW-a
NHF, samo primecujem... Opustite se bre, leto je...
Comment
-
Morao sam onako da reagujem, ajde menjac sto su uzeli GM mozda i ima neke veze, mozda je bolji (mada je onaj lik iz Fith gear-a upravo rekao na 159-ci da mu on smeta) ali misim da nije bilo nikakvog smisla da se uzme GM motor, ako se nevaram ovo je prvi GM 3.2l motor, pa su nasli na alfi da ga isprobavaju, seronje....Comment
-
"dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"Comment
-
Alfa Romeo only acquires the core designs and productions of the HFV6. It is then taken to their factory and modified for their performance, fuel economy and soundtrack.
O tome ti govorim...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.Comment

Comment