Cini mi se da kazaljka za brzinu ima i neku amortizacionu oprugu koja treba da se 'nategne' dovoljno zbog brzine vracanja skale a verovatno utice i na tacnost?
Kako vratiti igle da pokazuju pravo stanje?
Collapse
X
-
Kakva, sad, brzina vracanja skale?! Valjda ta kazaljka treba da pokazuje brzinu a ne da se brzo ili sporo vraca?Comment
-
Pa ako gledaš po toj logici nategnutos je veća sto je otklon veći, ali ukoliko misliš da će posle tvog podešavanja biti više nategnuta i da će to uticati na pokazivanje, u slučaju kada usporavaš, pa onda bi to bilo još bolje jer bi bila osetljivija i na svaku malu promenu brzine prilikom usporavanja bi reagovala, dok kada se ubrzava to je neznatno jer tvoj auto i onako ne moze toliko brzo da ubrzava kao kada može da se zaustavi.
Opet, oni u fabrici gleadju da nađu zlatnu sredinu.
Mada mislim da ta nategnutost o kojoj govoriš ne može toliko da se poremeti jer kada se svakako radi baždarenje menja se i ta nategnutost manje-više, u zavisnosti šta je potrebno.
Što se tiče najbližeg tebi servisa za to, nazovi AMSS pa pitaj njih, oni bi trebalo da imaju takve informacije ili bi te uputili na nekoga.Comment
-
shaq je pomenuo da su u pitanju step motori, oni uvek pokazuju iste vrednosti i imaju istu pocetnu tacku na osnovu koje je lako nastelovati.
Problem koji imam sa brzinomerom je upravo zbog ove opruge i sumnjam da je kod mene step motor, posto kad se otpusti sve i krene iz nule lagano s pola gasa idem 200
sto sa step-om ne bi bio slucaj.
Nastelovao sam ga prema broju obrtaja i sada na 100km/h pokazuje +10 u odnosu na mazdinu skalu sto i nije strasno.while(!asleep()) {sheep++;}Comment
-
ako ima oprugu onda nije sistem na step motor nago je sistem ampermetra ili voltmetra, da takav brzinomer se teze steluje, u principu trebao bi da znas koliko iza nule (u smeru obrnutom od kazaljke sata) ce se kazaljka zaustaviti naravno kada je podignes da preskoci onaj stift koji je drzi u nultoj poziciji. Kod vecine kola to je kao na 6 sati znaci skroz dole prema tebiComment
-
Pretpostavljao sam da je to u pitanju, ovo sa 6h nisam tada proverio jer sam bio ubedjen da je step i skinuo kazaljku, veselje je nastalo kad sam vratio
Probacu, mada i sad znam ~ koliko se krecem.
while(!asleep()) {sheep++;}Comment
-
Problem rešen bar delimično. Nisam ni znao da imam na centralnom displeju koji pokazuje pređene kilometre opciju da proveravam sijalice da iščitavam erorr kodove i takođe imam opciju digitalnog pokazivača brzine u miljama i kilometrima kao i digitalni obrtomer. Tako da sad čekam samo malo lepog vremena da sve lepo uštelujem. A ako ne uspe ići ću u taho servis mada ne vidim razlog da ne uspe. HvalaComment
Comment